reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

karolinka - to faktycznie ciekawe po co położna teraz chce przyjść:confused:.Daj znać jak się dowiesz:-).

Medio - Ja też dość szybko dałam sobie spokój z prasowaniem, bo czasami to ledwo z praniem się wyrabiałam:szok: ile te dzieciaki potrafią ubrudzić:tak:.

reklama
Witajcie kobitki!!!
Ja tez jestem z UK i obecnie jestem w 31 tygodniu ciazy... mam juz 4 letniego synka Nikodema a teraz czekam na corcie... jestem strasznie zadowolona i juz nie moge sie doczekac...ajednoczesnie boje sie porodu bo to pierwszy tu...

Buzialki z samego rana:)

Mamunia2 dokładnie, wolę czas spedzic z maluszkiem, pogadac z nim, jak znajdę chwilke to odsapnąc, a prasować chyba bym musiała po nocach, bo tyletego by było.

Cześć

Medio: co do prasowania to ja mam jakieś chyba zboczenie bo jak mam niewyprasowane to mnie coś trafia. Nie raz po nocy siedziałam- mój mąż to już nawet nie komentuje przyzwyczaił się do tego :szok:

Kupiłam wczoraj nakładki na piersi ale niestety moje dziecko nie chce w ogóle pić przez to. zakupiłam się w maść ból trochę przez noc zmalał także będę karmić normalnie skóra się przyzwyczai i będzie ok.
Mąż mi już proponował, że małą możemy karmić butelką- co za typ :szok: już rezygnuje :dry:
Ja mam dziś super plan doszłam trochę do siebie zabieram Olusię na zakupy a tatuś zostanie z Milenką:-D Jadę wydać trochę kasy na siebie bo garderoba moja to trochę zubożała w ostatnim czasie. A w dodatku muszę Milence kupić kombinezon bo na 68 to ma strasznie duży bo ja mam kruszynkę- nawet 56 rozmiar jest trochę za duży.
A co u Was? Monika Bernadetka co z wami?

cześć!
asinka - bawcie się dobrze i udanych zakupów. A nie boisz się, że Milenka będzie głodna jak Was nie będzie? Bo ja zawsze zostawiałam porcję mleka, a i tak cały czas myślałam, czy nie zabraknie:szok:.

hejka dziewczynki w sobotni pochmurny poranek ;-)

Asinka udanych zakupow :-)

Mamunia2 ja tez bym sie bala ze dziecko mi zglodnieje, ale ja to jestem jakas przeczulona na wszystko :zawstydzona/y:

zycze wam milego dnia buziaki

witam kofaniuskie

hheee

u mine prawie 20 tydz...sikam jak zwariowana...
a co najgorsze ciagle jestem glodna:no:
rano sniadanko tylko kromeczka bo po zjedzeniu brzusio strasznie boli(ale tylko z ranca)a poznije co znajde to moje...buuuu loszka...hehhe

wczoraj to az jedzenie mi sie zwracalo do pyszczka a ja dalej.....
JESTEM GLODNAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

napewno bede milal ponad 100kg i bede sie kulac po ulicy hehe:szok:

pozdrawiam sloneczka i milego slonecznego dzionka zycze....

ciekawe jak to bedzie tu w uk...

ja prawie dochodze do 20 tygodnia i w czwarteczek mam ostatnie usg(((((((((((((((((((((((:)dry::angry::wściekła/y:ja chce wiecej..........
chyba walne sesje zdjeciowa hehehe

Oczywiście że zostawiam mleko- odciągnięte prawie 240. Więc w ciągu dwóch godzin nie powinno braknąć:-D
A jak coś mężuś zadzwoni po mnie:szok:

reklama
fasoleczka - no to dużo Cię będzie do kochania;-):-D.
asinka - a jak mężuś sobie poradził sam na sam z Milenką? Kupiłaś coś ładnego? Bo Ja pamiętam, że po porodzie to doczekać się nie mogłam, aż kupię sobie coś ładnego (nie ciążowego).

Do góry