reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
karolinka577 - ja jutro wlasnie bede w szpitalu i wezme od razu aplikacje na ten benefit,bo wiem ze w gp to czasami problem bo nie maja albo po prostu nie wiedza,ze maja:sorry2:no i za 2tyg mam wizyte kontrolna u mojego doktorka to od razu mi wypisze:tak:
a ja jutro na badanie krwi do szpitala:dry:troszke sie wkurzam,ze specjalnie wedle jednej pobki krwi musze az do szpitala jechac....mogliby wyznaczac takie badania w pobliskim cetrum do badania krwi albo w gp...no ale przy okazji wlasnie forme na benefit zalatwie w koncu bo zwlekam i zwlekam a to juz marzec:sorry2:

katarzyna_s daj znac czy dali ci ten formularz bez problemu, ja we wtorek mam wizyte z polozna ale podejrzewam ze znowu mi powie ze nie ma tego formularza, wiec sobie pomyslalam ze najwyzej przejade sie do szpitala i tam zapytam, tylko nie wiem czy oni znowu mnie nie odesla do poloznej albo gp. na necie znalazlam info ze jak polozna nie ma tego formularza to zeby zadzwonic do tego urzedu i oni sami wysla, dzwonilam.... nie wysla musi dac polozna lub lekarz....:angry: to po co pisza taki bzdury :angry:

asinka gratuluje!!!! i zycze wszytskiego dobrego!!!! :-)

paula odpoczywaj i sie nie denerwuj wszystko bedzie ok!

dziewczynki odpoczywajcie i dbajcie o siebie buziaki

Asinka gratulacje, duzo radosci i ciepla :-)

Medio
- brzuszek troche juz urosl, ogolnie wygladam jak bym wiecej wazyla, wiec bylam przekonana ze przytylam, a tu u lekarza taka niespodzianka. Z jednej strony sie ciesze bo przed ciaza nie bylam szczuplutka, ale nie chce zeby dziecku to zaszkodzilo.

ASINKA OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE, MILENKI I DLA TATUSIA. ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUZO ZDROWKA:-):-):-):-):-):-)
ale wam zadroszcze, napisz cos wiecej jak bedziesz mogla jak poszlo i wogole.

Pierwszy dzień z rodzinką w komplecie.

Załączniki

• moto_022.jpg
    moto_022.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry