reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

31.jpg

reklama
CZEŚĆ MEDIO MAM NADZIEJE ŻE PODRÓŻ NIE BYLA ZBYTNIO MĘCZĄCA:tak: NO I OCZYWIŚCIE ŻYCZĘ UDANEGO ODPOCZYNKU I WSPANIAŁEJ POGODY BO U NAS WIADOMO DZISIAJ JEST PIĘKNIE ALE JUTRO NIEWIADOMO CO PRZYNIESIE DZIEŃ. TRZYMAJ SIE WIELKIE BUZIAKI.:-);-)

No cześć dawno mnie nie było ale moja fasolka jakoś sie na mnie zaczęła teraz wyżywać i zamiast być coraz lepiej jest coraz gorzej. Najgorsze że niestety musze chodzić do pracy a "Junior" mi w tym nie pomaga :-( Cały czas jest mi niedobrze i jeszcze do tego zaczęłam wymiotywać Teraz zamiast wcześniej. Do pracy chodzę na nocki wiec jestem tak niewyspana w pracy że usypiam na stojąco.
CZEŚĆ TOLA MI NA SZCZEŚCIE MDŁOŚCI JUŻ PRZESZŁY I TYLKO RAZ WYMIOTOWAŁAM NO ALE WIDZE ŻE DLA CIEBIE FASOLKA NIE JEST ŁASKAWA. :no: A TE NOCKI TO WOGULE TRAGEDIA JA PRZESYPIAJĄC CAŁĄ NOC CHODZE W DZIEŃ PÓŁ PRZYTOMNA I Z CHĘCIĄ I DZIEŃ BYM PRZESPAŁA ALE CZY TY W CIĄŻY MOŻESZ PRACOWAĆ NA NOCKI? POZDRAWIAM BARDZO GORĄCO:-)

No niestety nie ma tu regulacji prawnych że kobieta w ciąży nie może pracować w nocy, wiec musze dalej sie męczyć.Tutaj ciąża to nie choroba. Staram sie mimo wszystko nie przesypiac calego dnia ale to nie zawsze wychodzi. Wstaje i za godzine znowu wracam do wyra, a nocy i tak chodze jak żywy trup.
Fajnie że się pogoda poprawiła. Mąż grila zrobił i jest fajnie :)

Medio ja też mam nadzieje że podróż nie była męcząca i że teraz spędzasz bardzo udany urlop. Będziesz szła do lekarza w PL? JAkies USG? Bo widze że w tych samych miejscach jesteśmy. Ja się zastanawiam czy nie pojechać do kraju na jakies badanie bo tytaj to jest strasznie dziwnie zorganizowane.

tola159 zapytaj dokładnie swojej położnej jak jest z pracą na nocki, bo ja jeszcze jak pracowałam to usłyszałam, że na nocki nie wolno pracować i muszą Ci zmienić godziny oraz sporządzić tzw Risk Assessment. Poproś położna o kopie Summary Maternity Rights lub podaj mi na priva Twój adres mailowy to Ci prześlę kopie. pozdrawiam

amolendowska dzięki za to, ja pyatałam się mojej babki ze związków i ona mi nic nie powiedziała a wydaje mi sie że chyba coś o tym wiedzieć powinna. Ale oczywiście zapytam się mojej położnej. Pierwsze spotkanie z nią mam dopiero 18 czerwca. a mój e-mail to myszka2012@vp.pl

TOLA MI TEŻ NIE PODOBA SIE TUTEJSZA OPIEKA WSZYSTKO OLEWAJA A Z TYMI NOCKAMI TO MUSISZ COS ZROBIĆ BO SIE WYKOŃCZYSZ A I DLA DZIECKA TO MĘCZĄCE:-( OKŁAM POŁOŻNĄ ZE BARDZO ŻLE SIĘ CZUJESZ TUTAJ JAK SIE TROCHE NIE WYOLBRZYMI SPRAWY I NIE POMARUDZI TO NIC NIE ZROBIĄ.:wściekła/y::no: POZDRAWIAM. TRZYMAJ SIE!!!!!!!!!!

No dzięki dzisiaj przespałam cały dzień straszne!!! Ale mam dziś potkanie ze związkami i moimi menadzerkami wioec powinno coś pomuc. Zobaczymy. Pozdrawiam bo muszę już wychodzić :-(

reklama
Do góry