reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Czesc
U mnie nic nowego, ale mysle sobie- zagladne, zobacze, czy ktos nie urodzil juz, ale widze, ze nie....:-):-D

ZQo- ja tez mialam znieczulenie w kregoslup, tez nic nie bolalo, bo najpierw zmrozili miejsce wklucia, wiec nic nie czulam. Akurat cewnikowanie mnie sie podobalo, bo mialam z glowy chodzenie do toalety....:-D:-D:-D Znieczulenie to sobie chwale, bo bylam swiadkiem wszystkiego co sie dzialo, a wiec narodzin dziecka, a jednoczesnie nic nie czulam....fajnie....:tak::-)

Fasoleczka- wspaniala wiadomosc!!!!!!:tak::-):-) Super! Bedzie dobrze....:tak::-)

I witamy nowa ciezaroweczke.....;-):-)

reklama
Znieczulenie zzo polega na znieczuleniu od pasa w dłół,ja czułam się super, a po tez świetnie:)nic mi nie było po nim.

Dzis szczepienie mamy z Karolkiem.

Dzien dobry :-)
Medio- ja tak samo- bardzo dobrze sie czulam. A czasem narzekaja niektore dziewczyny, ze sa bole glowy..ale w moim przypadku nie.....:no::no::no:
Powodzenia na szczepieniu :-). Pierwsze?

Ja też chwale sobie to znieczujenie :tak:

Medio- napisz koniecznie jak po szczepieniu:happy:

a u nas nic ciekawego wizyty rodzinki zakupki i tak wkułko i chyba jak wróce do domku to dopiero odpoczne:szok::-D:-D
bernadeta, asinka co u was juz rozpakowane???????

buziaki

Dzieki dziewczyny:-):-):-):-)
A powiedzcie czy cewnik zakladaja po podaniu znieczulenia czy przed?bo przy ogolnym to przed a czytalam w necie ze przy zzo to po podaniu juz,a lawatywe robia czy nie?bo ja przy dwuch pierwszych cc mialam przy 3 nie .

Cześć

Ja jeszcze nie rozpakowana- moje maleństwo coś niezdecydowane jest:szok:
O drugiej dzisiaj mam wizytę w szpitalu może coś przyśpieszą w końcu to już 3 dni po terminie:crazy: Zobaczę co mi dzisiaj powiedzą mam nadzieję że pomogą nam się rozpakować :-p
jak coś odezwę się wieczorem. O ile mnie nie zostawią w szpitalu.

bernadetka a co u ciebie? Monika jak tam samopoczucie? :-D

Ja w Polsce miłam cewnik po znieczuleniu, nic nie czułam, a tu wogóle nie miłam, watpie czy oni mi wogóle dali znieczulenie czy tylko bajer zrobili, bo wszystko czułam, nie cewnikowali mnie ,ciśnienie zamiast niskie miałam wyższe.

Po szczepienieu ok, mały nie płakał za długo, dzielny chłopak, oby tylko nie goraczkował dziś.

reklama
Ja musze powiedziec, ze w ogole nie wiedzialam, kiedy oni mi ten cewnik zalozyli :sorry2: Widocznie juz bylam znieczulona....:tak::tak::tak:
Lewatywy mi nie robili...:no:

Medio- brawo dla Karolka!:tak::-) Dzielny chlopczyk! :-)

Olinda- he he, ja zawsze tez tak mam, jak jade do Polski, to dopiero po powrocie do uk odpoczywam, bo tak to goscie, spacerki itd....:tak::-D

Asinka- no to daj znac po wizycie, ok?

Do góry