reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

hej dziewczyny
wczoraj miałam kolejną wizytę to siedziałam dwie godziny w szpitalu :tak:trochę czekania ,jeden lekarz drugi .....itd:szok:
pochwalili mnie ze jestem ulubioną pacjentką diabetyczną bo się stosuję i mi wychodzi nie mam problemy z zaszczykami .....
i pomiarami .
narazie przesuneli mi datę cesarki o tydzien by junior sobie jeszcze spokojnie posiedział ,tymbardziej ze w związku z leczeniem i kontrolą wagi chyba za duży nie jest a napewno będzie mniejszy niż Kuba(a on miał 4440 )
za tydzień mam usg i kolejne badania
BERNADETKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ,LEKKIEGO PORODU I SAMYCH CUDNYCH MOMENTÓW

reklama
Hej dziewczyny!!!
Wczoraj bylam strasznie padnieta bo wracajac z ze szpitala zachaczylismy jeszcze o zakupy:biggrin2:

Powiem Wam ze spotkanie z anastazjoloiem bardzo duzo mi dalo, okazalo sie jednak ze bede miec znieczulenie do kregoslupa i ze maz bedzie moglbyc ze mna caly czas jako moj tlumacz:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
niewiem strasznie sie tu balam tej narkozy chociaz mialam 3 w polsce ale jakos tak nie mialam zaufania do nich pod tym wzgledem ,mialam taka schize ze za duzo mi dadza i sie nie obudze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
BERNADETKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ

Ja to chyba najstarsza jestem:zawstydzona/y: w listopadzie 39:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

fasoleczka suuuuuuper:)
paula coś ty karmię tylko piersia a zostało mi jeszcze 10 kg, przytyłam ok.25 (szok).
zqo no to fanie, zzo miałam i jest oki.

Witam, jestem tu poraz pierwszy ale zostane tu chyba na dlużej :) Mam pytanko ktos tu wczesniej pisał o wizycie położnej w domu. Ja dzisiaj dostałam pismo, że mam się zgłosić do Sure Start Children's Centre. Napisali, że chcą ze mną porozmawiać i że potrwa to ok godz. Czy któraś z was była na czymś takim? O co bedą tam pytać. Mam nadzieje, że obejdzie się bez tłumacza, dlatego chciałam się na tą rozmowe jakoś przygotować. Proszę pomóżcie.

medio- ja podobnie w pierwszej ok 20 kilo... ale jakos spadlo... teraz mysle ze bedzie podobnie... az sie boje aby nie bylo wiecej bo bede chciala to szybko zgubic...

medio mozesz mi cos wiecej napisac jak bylo bo ja zawsze mialam znieczulenie ogolne:tak:

Matisek ja nie mam pojecia o co chodzi:szok:

ja tez mam zamiar szybko zrzucac we wrzesniu mam wesele w PL:-D

Witaj Matisek!
Na pierwszej wizycie położna przeprowadzi z Tobą wywiad chorobowy, założy książeczkę ciążową i wytłumaczy co i jak. Będzie co prawda troszkę pojęć medycznych ale na pewno dasz radę:tak:. powodzenia.

zqo ja też miałam znieczulenie zewnątrzoponowe i było super:-).
zastrzyk w kręgosłup wcale nie bolał, a jedyną niedogodnością jak dla mnie było cewnikowanie. nie martw się będzie ok.:-)

reklama
Do góry