reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Czesc dziewczynki
Dziekuje za wszystkie zyczenia, no niestety mam juz jeden rok wiecej ale powiem wam ze to ze jestem w ciazy i bede miala malutka coreczke czuje ze ze jestem duzo mlodsza. Nasza Maja narazie jeszcze sie nie spieszy na swiat, troche mnie to meczy ale chyba sie juz przyzwyczalam do tych skurczy i czekam cierpliwie. Ale wiem ze to juz niedlugo.
Pozdrawiam

medio- przed ciaza wazylam 49 kilo... teraz juz prawie 61 kilo... ale wszystko idzie mi w brzuszek... mam sterczacy jak pilka...hehehe

medio- kochana juz prawie 12 na plusie... a jeszcze do konca ok 10 tygodni... wiec z pewnoscia jeszcze przytyje... a ile ty przytylas??? z pewnoscia juz zgubilas co???

bernadetka - sto lat kochana!!! spelnienia marzen i oby Majeczka wyskoczyla szybko i bezbolesnie;-):-)
pozdrawiam wszystkie mamusie
jakas deprecha mnie dzis dopadla, ganialam meza caly dzien i na zmiane sie darlam albo plakalam:szok: normalnie szok
na pocieszenie - moja dzidzia zaczela kopac:-):-):-)

reklama
Witam porankowo hehe:-D

Mialam pisac juz wczesniej ale mnie len ogarnął...

Wiec dzwonili ze szpitala z wynikami krwi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Wsio ok:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Prawdopodobnie ja jestem nosicielem ale moj Maz ma zdrowa krew wiec dzidiza bedzie zdrowa albo w najgorszym wypadku nosicielem ,ale to nic...
bo bedzie zdrowa .....ale mi sie mordka cieszy
tak sie cieszylam ze wzielam mojego na zakupki do town centre...i zostawilismy 200funtow:no:
tylko kosmetyczkipare szmatek i tak sie rozeszlo...
ale za to ze dzidiza zdrowa kupilam jej body 3 rozowe i 5 bialych hehehe
niewiemy jeszcze czy chlop..czy dziewcz.....ale ja stawiam na 2 hehe

buziaczkirobzczki moje kofane hhee:rofl2:

Do góry