reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

zQo- ja mieszkamtu od ponad 3 lat... i Nikki mial do tej pory dwie szczepionki... pierwsza na HIB i Meningitis C... pozniej Pneumococy.... a teraz badanie 4 latka i Booster Diphtheria, Tetanus, Whooping Cough, Polio i MMR... sa to szczepienia dla dzieci ktore ida do szkoly od wrzesnia... wiec twoj tez powinien miec... a i jeszcze wizyta w klinice pstchologicznej... i tam powiniem byc tlumacz... masz do niego pelne prawo... jesli nie dostalas zawiadomienia to jak maly skonczy 4 lata idz do przychodni i zapytaj o szczepienie...powodzenia...

reklama
cześć dziewczyny!
ja przy pierwszej ciąży też miałam pierwszą wizytę w domu, ale przy drugiej już musiałam iść do kliniki, bo położna powiedziała, że w naszym okręgu wycofują wizyty domowe.

medio- Olivka zniosła bardzo dobrze lot wogule nie płakała przez pierszą godzinkę spała a drugą rozglądała sie oczywiście załatwiła mamusię bo tak zrobiła kupkę że wszystko wylądowało w nogawce więc była cała do przebrania :szok::-D było wesoło.

Alex- dzieci nie miały szoku temperatura była zaledwie -1 więc nie było źle wogule nie było tego czuć.

Dwupaczki trzymajcie sie cieplutko

Buziaki dla wszystkich

o ja dzis pierwsza!!!!!!!!!
BERNARDETA- kochana wszystkiego naj naj lepszego... aby spelnily sie twoje mazenia i pragnienia zyciowe... abys urodzila szybko i spokojnie zdrowego synka... ogromny buziak dla ciebie..... trzymaj sie cieplutko....... pozdrawiam goraco i sciskam..................................................................................................................

Bernadetta dołączam się do życzeń , wszystkiego naj...!!!
Olinda no to rzeczywiście wesoło mieliscie z mało, dzieci to dzieci, lubia robic psikusy.
Alex fajnie,że tak długo udało Ci się karmic, tez tak bym chciała.
Paula widziłam Twoje foty ale Ty chudzinka jesteś ile Ty wazysz, no i ile przytyłaś w ciązy, swietnie wyglądasz!
ZQO będzie dobrze, zawsze jest lęk, ale lekarze wiedzą co robią, nie zapomnij tylko pochwalić nam się zdjęciem maleństwa jak bedziesz już w domciu:)
Mammunia2 a Ty plamujesz trzecią pociechę? Ja tak, ale tym razem musi byc córka!

Karolek spi, w noc juz całkiem śpi z nami, w łóżeczku wogóle nie spi, jak zaśnie i daję go do łózeczka to od razu sie budzi, cwaniak mały.

Medio jak najbardziej chcę mieć jeszcze jedno dziecko no i też najlepiej dziewczynkę no bo trzech facetów w domu wystarczy:-).
a muszę się pochwalić, że udało mi się jeszcze trochę schudnąć, jakieś 2kg. i teraz jest ok:tak:.

reklama
Do góry