reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Asinka_z co tam u ciebie slychac poszlas juz rodzic? jak sie czujesz? U mnie dzisiaj znowu skurcze wrocily i nastepna czesc czopa wyszla. Ja juz nie wiem ile jeszcze to potrwa, mam juz dosc:wściekła/y::-(

reklama
Cześć

Zagoniona dzisiaj byłam - z kuzynka wybrałam się na zakupy - i nawet fajnie było:tak: Tylko nogi odmawiają posłuszeństwa. Później odpoczywałam sobie i zasnęłam co mi się ostatnio rzadko zdarza szczególnie w dzień. A Olą opiekował się mój brat i kuzynka odpoczęłam za wszystkie czasy. Od godziny mam skurcze co 10 min ale już te właściwe. No zobaczymy może dzisiaj będzie mój szczęśliwy dzień. Ale podejrzewam że jak zasnę to się wszystko uspokoi i dalej będę w dwupaku:szok:
Bernadetka a jak u ciebie?

lucian ja czekałam 2 miesiące na CHTC a no i zdjęcia profesjonalne:rofl2:
paula nie martw sie bedzie ok, do świat powinnaś juz miec wyjasniona sytuacje
asinka nie przemęczaj się za bardzo

Asinka_z to prawie tak amo jak u mnie. Wczoraj juz myslalam ze pojde do szzpitala, ale pod wieczor skurcze ustaly:wściekła/y:, tez bylam z mama na zakupach ale to nic nie dalo, ale czuje ze juz chyba zblizam sie ku koncowi, moja mala praktycznie przestala sie ruszac tylko jakies takie leniwe ruchy czuje kilka na dzien.:tak:;-)

reklama
Cześć

I dalej nic- skurcze ustały. Maluszek tak jak u ciebie bernadetka rusza się sporadycznie jakby mu się nie chciało:-D Czasami mnie to przeraża. Dzisiaj wybieram się z rodzinką na długi spacer. To czekanie mnie dobija bo ja już bym chciała moją kruszynkę przytulić.
No ale zobaczymy kiedy kruszynka się zdecyduje sama wyjść.:szok: Oby szybko :-D

Do góry