reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Asinka - ja tez sie dzisiaj wybieram na shoping moze cos sie ruszy, juz sie nie moge doczekac konca, nie mowiac juz o moich starszych dzieciach, nie ze wzgledu na Majke tylko na mnie bo nie bede juz taka upierdliwa:-):-), narazie chodza na paluszkach i robia to co mowie, ale po porodzie to sie skonczy:-:)-(. Juz 7 lat minelo kiedy trzymalam w rekach takie malenstwo, dlatego chyba nie moge sie doczekac zeby przytulic moja mala.

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja:)

no dzidziulka dobrze w brzuniu..maja wszystko co im potrzebne wiec im sie nie spieszy ehehhe

a my z mezem jutro smigamy na te badanie krwi...:baffled:

Kurcze co jest najlepsze zeby nie zemdlec po pobraniu?
Bo u mojego to norma pobranie krwi a on plackiem na ziemi lezy:szok::-D

fasoleczka najleprzy będzie kubeł zimnej wody:-D gwarantuje sukces;-). No ale tak na poważnie to nie mam pojęcia. Ci mężowie to chyba wszyscy uczuleni na igły (twardziele):-D:-D.
Powodzenia!

fasoleczka- no to niezly ten twoj maz... zabawny musi byc przy tym pobraniu krwi... i smiesznie to wyglada z pewnoscia...

hej dziewczyny mam pytanie??????????
jestem juz 4 miesiace na zwolnieniu lekarskim.... przez pierwsze 2 moj pracodawca placil mi pelna wyplate... teraz w grudniu i styczniu dostalam jedynie polowe...nie wiem co jest grane... i czemu tak mi wyplacil?????????? pomocy....

Paulawybacz ale nie znam sie na tym.

My dziś idziemy na pływalnie, mój mąz będzie z Karolkiem na spacerku chodził w okolicach pływalni,a ja i Krzys będziemy sobie pływać:)

reklama
Do góry