reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
medio- dziekuje wiem wiem niezly wariat z niego...oj on tylko szaleje jak nie w dzien to w nocy,..

lucin@ a ładne tereny sa tam u Ciebie, pochwal sie wklej tu nam jakieś foty Kotuś:)
asinka z no ja tez miałm druki z job center z kopertą zwrotna, nawet nie wiem, jaki był adres, ale kasa była na koncie już po 10 dniach od wysłania:)
Monika123 widze,ze niedlugo synuś będzie miał urodzinki, masz już prezent,ciekawe o czym marzy Twoja pociecha?Mój lubi supermana, batmana i ben10.
Paula a Twój synuś, czym się najbardziej lubi bawić, lubi grać na PSP lub PS.
Krzyś lubi ale tak z umiarem, za to bajki uwielbia.
Alex a jak Oliwierek juz pewnie chodzi nie przewraca się za bardzo, pewnie teraz cały czas biegasz a nim, nie bolą plecy? Mnie bolały przy Krzysiu oj do dziś pamiętam.
SugarwareZ-240.gif

Witam kochane rybeczki...
ciesze sie ze u was wsio ok...

U mnie z ranca byla taka piekan pogoda ze tylko na spacer ale zanim sie okrecilam popsiatalam i wogole to ...................zapozno na spacer...i pochmurno troszenke sie zrobilo...

buziaczki

reklama
medio- tak gra na PS i uwielbia bajki na Jetix... chcial od mikolaja PSP... ale wydaje mi sie ze jest troszke za maly na takie szalenstwo... wiec postanowilismy jeszcze poczekac z mezem do nastepnej gwiazdki z takim prezentem... ale on ciagle szaleje ,,powietrze-ziemia,, jak to mowi moj M...

Do góry