reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

witam i ja wieczorkowo

ciezki dzionek .....sis poparzyla lapcie w pracy iwec musoialm jechac na ratuneczek narobilam sie jak prosiaczek a dodatek po powroocie do domku.........
3babylo popsiatac...buuuuuuuuu
mycie naczyc pranie i psaitanie buuuuuuuu padam na buziulke

co ja to miallam pisac?

a co do benefitow to ja brałam benefit z job centre...ponad 100 funtow co 2 tyg..
ale tak jak bernadetka napisalaam 3ba pracowac i odciagaja te skladeczki a pozniej dostajesz beneficik...
gdzies tu byla stronka...
Aaaaaaa tutaj jest

Wszystkie benefity i zasilki w UK

ok ja smigam bo musze mezulkowi ugotowac ladniuskie smaczne papu..

kiss kiss for all Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

reklama
I ja sie witam piatkowo....:-)
U nas piekne sloneczko, wiec trza wyjsc niedlugo, szkoda w domu siedziec....:tak::-)

Medio- ja nie mam daleko nad morze, bo pochodze ze Szczecina, wiec tylko niecale 100km...:tak::tak::-)

Tajchi- to prawda, teraz ostatnio rzadko zagladam... Oliwier jest baaaardzo zajmujacy, doslownie nic innego nie robi, tylko broi....wiec go pinowac na kazdym kroku trzeba...i na komputer juz nie mam tak duzo czasu....:sorry2:

Olinda- no to Twoja Oliwcia to jest jakies cudowne dziecko- tak ladnie spi i jej nie slychac...:tak::tak::tak:. Ja nie przespalam pelnej nocki od niemal 14 miesiecy....:sorry2::-D

Milego dnia wszystkim ciezaroweczkom i mamusiom, bezpechowego przede wszystkim....;-):-)

Witam dziewczyny!!!
Dzieki za powitanie po latach:-D:-D:-D

Tajchi oj dowcip Ci sie wyostrzyl:-p to juz ostatnie dziecko bedzie 2+2 dwie panny i 2 maluchow i koniec zreszta juz mam zalatwione podwiazanie takze tkich wpadek jak ta nie bedzie:-D

Co do ciecia to jeszcze niewiem jak ale stanelo na tym ze jednak bedzie normalna narkoza tak jak te 3 pozostale,do szpitala ide dzien wczesniej zeby wszystko bylo dopracowane...

Co wiecej u Nas mamy juz swoje mieszkanko z councilu takze sie urzadzamy ,mamy tez szczeniaczka owczarka niemieckiego i tu jestem troche przerazona jak dam rade z noworodkiem 4 latkiem i szczeniaczkiem sama w domu:tak:
pozdrawiam

U nas tez słoneczko, więc tez gdzieś się ruszymy.

Alex a to rzeczywiscie niedaleko masz nad morze.

witam mamuski!!!
u nas nie ma sloneczka ale jest cieplo...
moj Nikki dzis spadl z lozka...on to jest niesamowity... zakrecil sie w koldre i polecial razem z nia... plakal ale rano nic nie pamietal co sie stalo....
dzis zostajemy sami na caly weekend bo moj M jedzie do pracy....oj smutno nam bedzie i nudno... wraca w poniedzialek... juz tesknimi....

Cześć wszystkim

Monika1213 jesteś? mam pytanie do ciebie chodzi o becikowe- mam formę już wypełnioną przez położną ale mam teraz problem bo nie wiem gdzie to wysłać. Koleżanka brała formę z jobcentre i miała kopertę zwrotną na Birmingham- ale adresu nie pamięta. Może ty znasz ? Bo zastanawiam się czy nie wysłać to na jobcentre w Bradford

Hej dziewczyny. Ale u nas dziś brzydka pogoda :( Mam nadzieję, że jutro będzie ładnie to pojadę gdzieś w teren jakieś zdjęcia porobić ... bo zaniedbałam swoje hobby totalnie ... A potem z wielkim brzuchem też nie będę biegać po górach :)

Bernadetka - podzwoniłam pogadałam i teraz mają mi przysłać aplikację do wypełnienia w ciągu 10 dni, a nie wiesz jak długo się czeka na kasę z Child Tax Credit, bo nie ukrywam, że przydałaby się na święta w kwietniu :D Ale chyba liczę na cuda, jak myślisz?

reklama
Do góry