A
asinka_z
Gość
lucin@: ja ci zazdroszczę, że twoja mama pomoże ci po porodzie. no ja niestety nie mogę liczyć na pomoc mamy. A przydałaby się na pewno. Szkoda ale wraca do pracy i niestety nie da rady. Dobrze, że nas odwiedzili w styczniu przynajmniej Olunia dziadków widziała.
A co do usg jeśli maluszek ładnie się obróci to ci powiedzą jaka jest płeć. Moje maleństwo nie obróciło się no raczej nam wszystkim pokazało pośladki, więc ja nie wiem a chciałabym. No ale obstawiam dziewczynkę, mąż chłopca. taki mały zakład jak będzie dziewczynka wygram 50 funtów a jak przegram to mąż będzie miał tylko satysfakcje bo kasy nie dostanie. Ale jeszcze o tym nie wie
Generalnie zmykam coś zjeść i do kąpania coś muszę odpocząć
A co do usg jeśli maluszek ładnie się obróci to ci powiedzą jaka jest płeć. Moje maleństwo nie obróciło się no raczej nam wszystkim pokazało pośladki, więc ja nie wiem a chciałabym. No ale obstawiam dziewczynkę, mąż chłopca. taki mały zakład jak będzie dziewczynka wygram 50 funtów a jak przegram to mąż będzie miał tylko satysfakcje bo kasy nie dostanie. Ale jeszcze o tym nie wie
Generalnie zmykam coś zjeść i do kąpania coś muszę odpocząć