reklama
Trzymam za was kciuki ciężaróweczki żeby szybciutko minęło jak chodziłam w ciąży też mi się dłużyło a teraz z perspektywy czasu to wydaje mi sie że śmignęło nie wiadomo kiedy u was będzie to samo
Ostatnia edycja:
A
asinka_z
Gość
Byłam z Olą dzisiaj na spacerze wróciła cała mokra nawet majtusie miała mokre od tych śnieżnych harców. A jaka szczęśliwa. Porzucała we mnie śniegiem, wytarzała się po wszystkie czasy ale bałwana to nie ulepiłyśmy. Chyba jutro nadrobimy
Monika jak tam twój cukier? Jak się czujesz?
Monika jak tam twój cukier? Jak się czujesz?
M
Monika1213
Gość
dzięki dziewczyny mam nadzieję że to faktycznie juz jak z górki poleci
Asinka stosuje dietę wg zaleceń lekarza z Polski i niestety schudłam a ponoć nie powinnam ,mierzę cukier 4 razy dziennie ,niestety na czczo mam za wysoki resztę staram się jakoś kontrolowac ,a najsmieszniejsze jest to ze wg norm angielskich nie mam i przez ostatnie trzy miesiące nie miałam cukrzycy i bądź tu mądry
Asinka stosuje dietę wg zaleceń lekarza z Polski i niestety schudłam a ponoć nie powinnam ,mierzę cukier 4 razy dziennie ,niestety na czczo mam za wysoki resztę staram się jakoś kontrolowac ,a najsmieszniejsze jest to ze wg norm angielskich nie mam i przez ostatnie trzy miesiące nie miałam cukrzycy i bądź tu mądry
Monika1213 to rzeczywiście człowiek może zwariować w PL ma cukrzyce a tu nie tutaj to wszystko mają na odwrót ja teraz też jak będę z małą wPl to pójdę do pediatry niech ją przebada dla mojego czystego sumienia bo jakoś im tu nie wierzę. Dbaj o siebie
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc mamuski :-)
Oj ostatnio rzadko zagladam, w ogole na wszystko brakuje mi czasu....sorki....
A tu widze, ze medio i Olinda namyslaja sie na trzecia dzidzie...?:-) Fajnie!:-)
A poza tym co tam u wszystkich? Jak zdrowko?
Ja to choruje niestety, chyba juz schodze z tego swiata....;-), ale postanowilam jeszcze tu Was odwiedzic...
Pozdrowiaski dla wszystkich....
Oj ostatnio rzadko zagladam, w ogole na wszystko brakuje mi czasu....sorki....
A tu widze, ze medio i Olinda namyslaja sie na trzecia dzidzie...?:-) Fajnie!:-)
A poza tym co tam u wszystkich? Jak zdrowko?
Ja to choruje niestety, chyba juz schodze z tego swiata....;-), ale postanowilam jeszcze tu Was odwiedzic...
Pozdrowiaski dla wszystkich....
reklama
Podziel się: