reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Olinda Karolek nie chce spać w łóżeczku:rofl2:, szybko się budzi, najładniej śpi przy cycu z nami , popije troche wtuli się w cyca i lula.
A ja mimo,że karmię piersią nie chudnę:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: , ach liczyłam na to:sorry2: , trzeba będzie dietę zaostrzyć:confused:.

reklama
Cześć

U mnie wszystko wraca do porządku. Rodzice wyjechali wczoraj nawet Ola nie płakała musieliśmy jej wytłumaczyć, ze pan pilot nie wpuści mamy do samolotu bo dzidziuś jest w brzuszku i to przyjęła do wiadomości co mnie bardzo cieszy.
Zaraz zjemy idziemy do ogródka lepić bałwana i rzucać się kulkami:-D
Ja jestem coraz bardziej niespokojna w nocy. Ciężko jest zasnąć. Chodzę po 10 razy w nocy do toalety albo napić się wody. W dodatku cały czas mi gorąco- a w pokoju w ogóle nie grzejemy bo nie lubię nagrzanego pokoju do spania.
Według mnie mój termin powinien być na 9 luty a tu mi na usg wyszło, że 23 luty:confused:

olinda kacperek juz troche lepiej, katarek mija.

Ale powiedzcie mi czy nie ma różnicy w tym że druga dawkę szczepienia mały dostanie 2 tygodnie póżniej niz powinno to być, bo dziś byłam u pielęgniarki,chciałam zapisać sie na 12.02 bo wtedy wypada 12 tygodni i dokładna data szczepienia,a pielęgniarka stwierdziła,że przychodnia będzie zamknieta i może umówic mnie dopiero na 5.03.

Tajchi ja też chyba będę miała szczepienie Olivki 2 tygodnie później niż powinno być bo będziemy w tym czasie w Polsce i pielęgniarka powiedziała że to nie szkodzi że te 2 tygodnie nie mają takiego znaczenia

Monika z chęcią bym już poszła na porodówkę, no a nie było mnie bo rodzice byli u nas. Trochę z nimi pozwiedzałam a z mamą odwiedziłam chyba wszystkie sklepy z ubraniami.:szok: Obkupiła się tak, że musieliśmy jej dać naszą walizkę bo nie mogła się spakować. Tata załamany bo nadbagaż ponad 10 kg:-D
A mam nadzieję, że w najbliższym czasie w końcu pojadę do szpitala bo trochę mnie już męczy ciąża. A maluszka bym już z chęcią zobaczyła i przytuliła. I mężuś byłby w domu:tak: A tu na razie cisza

Wydaje mi się jakbym w ciąży chodziła już wieki:crazy:
Ola się pyta kiedy będzie dzidziuś bo ona już tyle na niego czeka a go nie ma i nie ma:-D

reklama
dziś się mnie Kuba pytał czy można juz wyjąć dzidzię bo by mógł trafić we mnie sniegiem a tak to nie moze ...............;-):-):tak:

Do góry