reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

witam wszystkich noworocznie!!! ja odpadlam przed 12.00 a dzis bylam u meza w pracy bo on niestety... tam spedzil swoj sylwester i nowy rok...

reklama
Witajcie kochane...

A ja taki zakrecik ze nawet nie miallam czasu wejsc na kompa...
Ładowarka mi nawalila,,moj M musial kupic nowa 30 funcikow:szok:
MEDINO GRATULACJE SŁONECZKA:-D:-D:-D

SUPER....Oby mamus przybywało...

Jejciu superowo jes tak sobie popatrzec na foteczki maluskich pociech,,,

Witam wszystkie w nowym roku, skladam wszystkim mamom tym po i tym przed jak najlepsze zyczenia noworoczne, duzo zdrowka szczescia i pieniedzy, powodzenia w zyciu osobistym i zawodowym i aby wszystkie maluszki oraz starsze dzieciaczki rosly zdrowo. ja mam juz tylko 72 dni do konca i bardzo sie boje im blizej tym bardziej chociaz to juz moj 3 raz ale wydaje mi sie ze za kazdym razem jest wiekszy strach.

hej dziewczyny opiszcie mi jak wygladaja Wody Plodowe... bo cos mi wycieka po woli i jestem przerazona...bylam u GP to powiedziala ze to nic takiego i mam odpoczywac i sie relaksowac...ale w pierwszej ciazy nic takiego nie mialam wiec teraz sie boje co to jest... wydzielina wodnej konsystencji jasne zabarwienie bez nieprzyjemnego zapachu...

paula u mnie tak wyglądały wody płodowe czyste jasnożółtawe, bezwonne i czyłam ciepło jak mi sie zrobiło jakbym się posiusiała, ale słyszałam że tak powoli mogą cieknąc wody i odsyłaja do domu ale może lepiej jedz i sprawdz w szpitalu

dzieki dziewczyny.... dzwonilam do PL do gina mowil ze moga to byc uplawy... ze wody sa jak siuski czyli wodne ale czyste i moga sie sonczyc... ale raczej to uplawy powinnam czesto zmieniac wkladke i utrzymac to miejsce suche... bo nie ma narazie u mnie zapalenia gdy nic nie swiedzi i nie piecze i nie ma twarozkowej wydzieliny... a tu dalej nic... jeszcze 3 tygodnie i do PL tam pojde do swego gina... na badanie..

Hejka :-)
Ja juz spakowana, no i jutro do Polandii lecimy....wiec tylko na chwile zagladam, zeby sie znow na 3 tygodnie pozegnac.
Paula- oby to nic takiego nie bylo, trzymam kciuki. A Ty sie nie stresuj, glowa do gory, bedzie ok. :-)
Medio- wlasnie przejrzalam pare stron wstecz- sliczniutki ten Twoj synus...:tak::tak::tak::tak::-). No i jaki wielki z niego chlop....:-D Moze jakis rugby player bedzie....:-D;-):-)

Ok, na razie, trzymajcie sie....

reklama
Do góry