reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Tajchi bidulek to namęczył się z tym katarkiem i kaszlem. A co do karmienia, to napewno 2 godz to za długo, choć wiem jak to jest, bo mój tez tak długo siedział i ja na poczatku się cieszyłam,że tak ładnie je, ale też mnie położna upomniała.
Kabaretka ja jak narazie nie miałam ani razu ani usg dopochwowego ani badania.

reklama
Czesc dziewczyny :-)
Kabaretka- ja mialam po brzuszku w 12 tygodniu i 20 :tak::tak:, ale przy pierwszej ciazy(ktora stracilam) mialam dopochwowe, a to bylo kolo 8 tygodnia. Wiec podejrzewam, ze przed 12 tyg robia dopochwowe, a po 12 tyg- po brzuszku.
Medio- i jak Krzys? Co mowil okulista?
tajchi- no moj tez dosc dlugo na cycu siedzial- kolo 40 min, a kolek nigdy u nas nie bylo. Biedny Kacperek....:-(

Dobry wieczór kolezanki z obczyzny :)

podczytuje was od kilku tygodni ale jakos tak weny brak wybaczycie prawda :)

kabaretka ja mialam w 8 tyg ze wzgledu na poronienie w lutym i bylo przez brzuszek ale juz nie chcieli mi zrobic w 12 swintuchy kazali czekac az do 20 :(

Witam Kobietki:-)
Ja od dwóch dni zdycham to znaczy jest mi albo bardzo zimno albo talk gorąco że jestem cała mokra do tego doszła lekka gorączka prawdopodobnie od piersi bo zrobił mi się zator i musiałam robić ciepłe okłady i masowac już jest dobrze ale dalej mam te napady gorąca mam nadzieje że jutro bedzie lepiej:tak:
Medio jak tam Krzysiu po okuliście???????
Kabaretka ja miałam pierwsze usg w 9 tygodniu i było na brzuszku nigdy nie miałam dopochwowego
Agata077 - witaj i juz więcej nie podczytuj tylko pisz pisz
Tajchi trzymam kciuki żeby ta wstrętna kolka sobie poszła hen daleko i przesyłamy buziaki

spokojnej nocki życzę

Okulistka okazał się byc niezbyt miła, a musimy jechać z Krzysiem na kolejną wizyte i badanie dna oka po wcześniejszym zakropieniu, ale umówiliśmy sie dopiero na styczeń.
Wczoraj miałm męczocy dzień, ale dziś może będzie lepiej.
U nas mrozik.
Olinda na piersi pomagają okłady z zimnej kapusty lekko potłuczonej, zaraz po karmieniu, a przed karmieniem masaż lub ciepły okład.

no dzis kolka go nie męczyła, ale kupiłam takie kropelki do dawkowania przed każdym posiłkiem, no i na razie (odpukać ) skutkują, ale mleka mam mało i musze dokarmiać mojego Kacpra:-(

kabaretka ja wszystkie usg miałam po brzuszku, nie zaglądaja do środka;-),na dopochwowym badaniu byłam u polaka

Dziewczyny dziekuje serdecznie za liczne informacje :-)
Z tego co widze w Anglii USG robi sie po brzuszku. Pytam bo jestem bardzo ciekawa jak to jest tam, gdyz tutaj w Polsce robiono mi dopochwowo i lekarz dziwil sie jak go spytalam o brzuszkowe.
Denerwuje sie tym USG, mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku, oby wszystko bylo ok. Na pewno sie odezwe i podziele wrazeniami.
A czy na tym USG lekarz opowiada co widac itp? A czy slucha sie bicia serca?:-)
Nie moge sie juz doczekac.

kabaretka- tak wszystko szczegolowo opowiada i oczywiscie sluchacie serduszka malenstwa... nie martw sie zobaczysz wszystko bedzie ok...

reklama
Do góry