reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Alex-to był nasz 2 spacerek ale pierwszy tak długi.
widzę nowy suwaczek :tak: ale Ci dobrze jak ja bym sie powygrzewała tego nikt nie wie powinnam sie urodzić w Afryce tak kocham ciepełko mąż też wybrał nienajlepiej państwo do życia jakby cieplejszych nie było :szok::-D:-D byle do lata.......

reklama
hej kobitki
u mnie dzis ciężka nocka była mały budził sie co chwila na cyca, usypiał na godzinkę i znowu, w dzień to samo od 7.30 do 12.00 nie spał:szok:pózniej z mężęm pojechalismy do sklepu i tam i w aucie śpi jak suseł i do tej pory obudził sie raz na jedzonko i śpi, czyżby kolejna nocka nieprzespana????:no:

Tajchi a w szpitalu po porodzie miałaś samodzielny pokój czy byłaś z kimś? No i czy mąż jak np. trzeba zostać dzień czy dwa dłużej może być przy żonie i dziecku cały dzień?

Dzien dobry!!Chcialabym pogratulowac wszystkim dziewczyna,ktore juz urodzily:-)Ja wczoraj bylam na usg,dzidzia moja rosnie zdrowa:)Pochwale sie,ze bedziemy miec druga corcie:-)Pozdrawiam wszystkich!!

justa no to tylko pogratulowac Ci drugiej córci
medio u mnie było tak, mąż mógł być ze mną cały czas do poroduto było na Ip,nawet było dodatkowe łóżko dla niego jakby to dłużej trwało.Ale po porodzie to tylko w dzięń mógł siedziec ze mną od rana do 21.00, ale tylko mąż odwiedziny znajomych były ograniczone czasowo ok 2-3 godzin dziennie

A dzis mj maluszek dał mi odpocząć w nocy spał ładnie obudził sie na cyca ale zaraz zasypiał i tak od 22.00-8.00 oby tak mu juz zostało:-D

Hej.:-)
Tajchi- zycze oczywiscie zeby mu juz tak zostalo,ale szczerze mowiac nie ludz sie- przejdzie mu kolo3 miesiaca.....;-):-p:-D
Justa- witaj! I gratki!!!:tak::-)

My juz po spacerku, lepiej dzis niz wczoraj i to zdecydowanie....Teraz musze troche tu w kolo posprzatac i potem wpadne....

reklama
Justa gratulacje!
Tajchi super, oby tak dalej, dziecko które tak spi to marzenie nie jednej mamy.
Alex a zabawki na plaże dla Oliwierka masz czy kupice na miejscu?

Do góry