reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Tajchi i Olinda wielgachne gratulację!!!!:-):-):-)
newbaby.gif

Tajchi:happy:
congratulations2.gif
341386kc1oiezq27.gif

Olinda
godblessgirl.gif
341398shcjscojkq.gif

reklama
Czesc Tajchi, Jestem nowa ale bardzo ci gratuluje trzymalam za ciebie kciuki, bo wiem co to znaczy. Widze ze jestes z Londynu i chcialabym wiedziec w ktorym szpitalu rodzilas, gdzie cie tak okrutnie traktowali.:wściekła/y: Ja mam rodzic w Hillingdon.
Jeszcze raz wielkie gratulacje dla ciebie, maluszka i tatusia. Zycze duzo zdrowka.:-):-):-):-)

ja karmie piersia ale ciężko mi to idzie, raz je ladnie drugim razem nie moge trafić dobrze.
Dzis nie moglam go nakarmic na szczęście po 10 min.przyszla położna i od razy tak mi go polozyła,że nawet nic mnie nie bolała, a jak go sama kłade to mnie gryzie i boli, kupiłam nakładki na sutki ale to nic nie daje tez boli, zobaczymy przy nastepnym karmieniu teraz maluszek śpi:tak:
Jeszcze raz ogromne dzieki za wsparcie

Bernadeta ja rodziłam na Ealingu, Twój szpital jest ok mój mąż tam był i miał super obsułge

Tajchi na początku też miałam problemy najważniejsze nie podawaj się i przykładaj maluszka do piersi jak najczęściej aż wkońcu oboje załapiecie o co w tym chodzi. Laura na początku jadła mi tylko z jednego cycusia czego wynikiem było nabrzmienie drugiego i zastój pokarmu. Co się musiałam namęczyć ale wkońcu zaczeła jeść z drugiego i pozniej wszystko poszło jak spłatka:-)

:-):-):-)olinda-- super ogromne gratulacje ale te twoje malenstwo malutkie...duzo zdrowka i spokoju...odpoczywajcie....

:-):-):-)tajchi-- swietnie gratuluje mocno super chlopczyk...pozdrawiam serdrcznie i zycze wszystkiego dobrego... ps. przypomnial mi sie moj wczesniejszy porod az sie boje co teraz bedzie przy kolejnym..hehehe...

reklama
Do góry