reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Mialam problemy z sercem jyz od dawuen dawna, co tez czesto rzutuje na krazenie, ale przez cala ciaE czulam sie super, nic mu nie bylo az tu nagle taka nuespodzianka

Ale grunt ze wszystko dobrze się skończyło ;-)
Ja mam nadzieje omine cesarke,bo bardzo chciałabym urodzić naturalnie. Nie mam problemów ze zdrowiem,czekam tylko na odpowiednie ulozenie mojej malutkiej dziewczynki :-)

Michasia, jestem pewna, ze wszystko bedzie dobrze. Nie martw sie na zapas I cieszy sie tym pieknym okresem bycia w ciazy, pozniej bedzie Ci brakowac tego spokoju :)

Michasia, na tym etapie jeszcze moze sie obracac, niekoniecznie dzidzia zostanue w tej samej pizycju juz do konca. Jeszcze jest sporo miejsca

Hej dziewczyny ja juz po usg termin na 29 pazdzierbik teraz czeka mnie konsultacja z lekarzem tylko nie wiem po co a nastepna wizyta u poloznej dopieto 7lipca

Gina29 a masz jakieś problemy typu ciśnienie alergie albo wcześniejsze poronienie...może dlatego te konsultacje. Ale wydaje mi sie ze to nawet lepiej ze masz. Normalnie spotykasz sie tylko z polozna,a tak masz dodatkowe wsparcie. Wszystko wporzadku po scanie?

reklama
Czesc nie ma problemu z cisnieniem ale mialam poronienie w 20 tyhodniu z blizniakami w zeszlym roku no i 2cesarki .

Do góry