reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

hey jestem mamusia w dodatku teraz ciezarowa jestem w 32tyg ciazy i mam corcie 6letnia mieszkam w polnocnym londynie sa tu jakies mamuski? czy tu zawsze taka cisza? pozdraiwam:-)

Cześć;-)
Niestety tu zazwyczaj taka cisza. Czasem pojawia się ktoś nowy a potem znika na wieki. Wyliczylam że urodzisz kiedy moja córa skończy pół roku...:-)
Jak się czujesz?

reklama
Witaj. Jeśli nie masz problemów ze zdrowiem tzn np nadciśnienia,cukrzycy lub nie rodzilas wcześniej przez cesarskie cięcie zrobią wszystko co mogą żebyś urodzila naturalnie. Ewentualnie gdyby podczas porodu cis się skompikowalo albo dzidzius nie był ułożony główką w dol a porod się zaczął mogą zrobić Ci cesarke.
Ja osobiście rodzilam naturalnie i nie żałuję. Bardzo miło go wspominam. Bardzo miłe pomocne położne i solidna życzliwa opieka. Duży osobisty pokój z dużą łazienka. Ty i twój partner możecie liczyć na ciepły posiłek i herbatę,kawę wodę. Nie wiem co dokładnie cie interesuje jeszcze.

Aaaa i z racji że pojechałam do szpitala z rozwarciem 6 cm kiedy już ulokowali mnie w pokoju to poprosiłam o znieczulenie ZZO i pół godziny później dostałam. Miałam czucie w nogach i sama go sobie dawkowalam. Rewelacja.

Pewnie polozna zaproponuje ci poród w wannie (ale wtedy zapomnij o znieczuleniu) i gaz rozweselajacy (na mnie nie podziałał nic a nic)

Partner niestety okazał się niedojrzalym dupkiem....więc rodzić będę sama....boję się bólu....dość już się w życiu nacierpialam

Współczuję. Ale masz kogoś kto mógłby być z Tobą przyjaciółkę,mamę,ciocie?
Nie martw się ta mała istotka wynagrodzi ci cały bol...

Jak narazie tylko płacze....wiem dziecko niczemu nie jest winne....poczęte przez totalny przypadek....muszę wziąść się w garść....nie mam tu nikogo...zero przyjaciół...tylko ojciec,który ani raz od początku ciąży nie zapytał jak się czuje czy coś mi dolega czy potrzebna mi pomoc...w jego życiu najważniejsze jest upicie się po pracy....ot w skrócie to moje wsparcie

reklama
Oooo no to kawał drania!!!
Może jeszcze się opamieta.
Nie płacz,nie powinnaś się denerwować w swoim stanie. Wiem. Łatwo się mówi. W którym jesteś tyg?
A nie masz znajomych chociaż jakiś normalnych? Rozmawiałas już z położną?
Państwo bardzo pomaga tu samotnym matkom. Wiem ze to marne pocieszenie ale przynajmniej o to nie musisz się martwić

Do góry