reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Dziękuję :-)
Gina29 dobrze zrozumiałam ze jesteś przed pierwsza wizyta u położonej? Który to tydzień?
Indi a ty masz już maluszka wnioskuje po zdjeciu...?
Jak przezylas porod w uk? I gdzie rodzilas?

Michasia, tak moj synek ma juz 3 miesiace. Rodzilam w Queens Hospital w Romford. Mimo roznych opinii krazacych o tutejszej porodowce, mi sie treafila super opieka, madrzy lekarze, mialam 2 bardzo mile I pomocne polozne podczas porodu i mega cierpliwego anestezjologa. Wyslalam kartke z podziekowaniami na odzial, bo naprawde mam mile wspomnienia. Poczatek byl troche straszny, ale dzieki madrej decyzji lekarki, ktora mnie przyjmowala wszystko dobrze sie skonczylo.

To gratuluję synka ;-)
Cieszę się że masz mile wspomnienia,ja będę rodzic w w szpitalu Broomfield w Chelmsford,nie słyszałam niekorzystnych opini,ale jestem przygotowana na wszystko :-)
Za niedlugo będę ukladac plan porodu i nie wiem na co zwrócic szczegolna uwagę...

reklama
Tak, ale mialam porod wywolywany bo byl spadek akcji serca u malego, ja mialam zaburzenia krazenia. Rozwazali cesarke ale podali mi jakies zastrzyki na rozruch. Lekarka zdecydowala, ze nie ma co czekac I ryzykowac, dostalam kroplowke z oksytocyna I poszlo. A mialam w planach rodzic w wodzie :)

Do góry