reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
mamcia siemię? holland & barret między innymi ;-) a może migdały? ja nie mam problemów z zatwardzeniem, a jeśli już to na mnie działają migdały i orzechy

aleksiel co do koszuli to jest taka kwestia że po karmieniu napoczątku często robi się zimno, zwłaszcza w nocy :tak: może brodawki jeszcze Ci się zmienią, ale spróbuj bez kapturków napoczątku :tak: jak dziecko dobrze pierś będzie łapać to nie ma znaczenia jakie są brodawki, w szpitalu będę Ci pokazywać jak to robić, a jeśli nie to pytaj się sama :tak: będą boleć napoczątku, ale się zachartują ;-) kapturki polecam z firmy medela są różne rozmiary.

u nas nareszcie ochłodzenie, tzn około 24 stopni ale wiaterek wieje :tak: ja czuję się fatalnie od kilku dni, brzuch boli, wymioty nadal, zgagi, ból pleców.. pełen serwis ;-)

Witam z rana, spac nie moge juz od 6:00 jakas bezsennosc mnie dopadla :confused2:, siedze i sacze kawe. Cala reszta domu spi ;-).
Znajoma dala mi to siemie bo miala a wiec bede probowac :tak:, bo juz wyjscia nie mam . Agatakat, oj bidulko umeczysz sie. Ja za to sie martwie, bo procz mdlosci i zawrotow glowy nie mam innych dolegliwosci (no wiadomo zaparcia). Chodzi mi o brzuch wczesniej w ciazach czulam ze macica sie powieksza, podbrzusze bolalo cos ciagnelo itd. no wiecie o co mi chodzi, a teraz nic, zero, nic mnie nie boli, nie ciagnie, nie kluje.... i to mnie martwi jakby tam nic nie roslo :-(..

reklama
Hej gdzie sie podziewacie?
Bylam dzis w gp wiadomo jak wygladala wizyta ;-). Do 2 tyg. ma mi przyjsc list z data scanu, i wizyty z midwife :tak:.
Co u Was?

Do góry