reklama
Gingerka
Zaangażowana w BB
Oj szczera prawda zawsze we dwie razniej
Karolina1987W
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
u mnie zalamanie pogody, ale sie ciesze, ze te upaly sie skonczyly
Jak wam mija weekend?
u mnie zalamanie pogody, ale sie ciesze, ze te upaly sie skonczyly
Jak wam mija weekend?
Gingerka
Zaangażowana w BB
U mnie nadal nie do wytrzymania totalny upal oczywiscie teraz wieczorkiem milo i przyjemnie
Witam przy porannej kawce ;-). My wczoraj robilismy grilla, ledwie rozpalilismy a zaczelo padac i burza byla .
Ale dzis zapowiada sie nastepny upalny dzien , M ma urlop a wiec napewno nie bedzie nudy ;-).
Milego dnia Wam zycze .
Ale dzis zapowiada sie nastepny upalny dzien , M ma urlop a wiec napewno nie bedzie nudy ;-).
Milego dnia Wam zycze .
Karolina1987W
Fanka BB :)
Ja za wczesnie sie zaczelam cieszyc z ochlodzenia bo od rana juz goraca, jeszcze 4 tyg i urlop
Zycze Wam milego dzionka
Zycze Wam milego dzionka
Gingerka
Zaangażowana w BB
Dzien Doberek
U nas lalo jak z cebra cala noc od rana bylo upalnie ale teraz znow chmury dla mnie lepiej bo juz mnie te upaly dobijaly.
Ja sie moze na jakies zakupy wybiore z mojm mezulkiem.
U nas lalo jak z cebra cala noc od rana bylo upalnie ale teraz znow chmury dla mnie lepiej bo juz mnie te upaly dobijaly.
Ja sie moze na jakies zakupy wybiore z mojm mezulkiem.
U nas ladnie, przyjemny wiaterek i troche chmur. My dzis idziemy na roczek do znajomych. Przyznam ze mi sie niechce, od rana mnie muli i kreci mi sie w glowie. Czuje sie jakos dziwnie, to pewnie hormony :-(. Marudze jak baba w ciazy .
Gingerka
Zaangażowana w BB
Ha Ha Ha mamcia dowalilas teraz
Mi tez gwiazdki a raczej caly gwiazdozbior dzis lalt przed oczami ale to chyba przez zmiane pogody i cisnienia.
Mi tez gwiazdki a raczej caly gwiazdozbior dzis lalt przed oczami ale to chyba przez zmiane pogody i cisnienia.
reklama
Podziel się: