Czesc Dziewczyny!!!
Dzieki za kciuki! Bardzo sie przydaly!
Z dzidziusiem wszystko ok - wazy 410 g i jest duzy
wszystkie pomiary powyzej sredniej. Ale ja mam 177 cm a moj M. 183 cm wiec maly nie bedzie bo nie ma po kim
Wszystkie narzady w porzadku, zadnych wad nie wykryto. Widzielismy jak mlody pije, ale ogolnie grzeczny byl i nie fikal za bardzo. Pani robiaca usg potwierdzila 100 procent samca alfa
Jedtyny minus to to, ze mam lozysko nisko umiejscowione. Mam isc na nastepne usg w 34 tyg na kontrole. Powiedziala ze to nic groznego i mam prowadzic normalne zycie, moze sie jeszcze podniesc, ale jak to ja nie wierze im i pojade do polskiej ginekolozki za jakis miesiac sprawdzic. Czy slyszalyscie moze o takim niskim (blisko szyjki) lozysku?
Musze poczytac w necie co i jak mam nadzieje, ze to nic groznego....
Potem pojechalismy po ten przewijak 50 km w jedna strone, ktory okazal sie totalnym niewypalem. Chyba rozumienie moje i pani sprzedajacej okreslenia "good used condition" znaczaco sie rozni... Kolebie sie caly i nie da sie go poskrecac.... no coz, zdarza sie i tak.
Towicz- ja marzylam o synku i go dostalam
trzymamy kciuki za dziewuszke! 6 lipca juz niedlugo!!!! Ja mowie do brzuszka roznie ale zauwazylam, mowie tym samym tonem pieszczotliwym co do naszego kota. Wiec jak zwracam sie do brzucha kot sie pojawia i odwrotnie jak mowie do kota mlody zaczyna kopac.. heheh
Landrynko- kochana czy myslisz o Pietruszce? Nie martw sie tak! To tylko szkodzi Tobie i Sebkowi... Nasze wsparcie i modlitwa z pewnoscia jej pomoze psychicznie... wiem jak bardzo sie czlowiek zwiazuje z drugimi osobami na forum. Ja mam wrazenie, ze jestesmy wszystkie super znajomymi, choc przeciez piszemy nie porownywalnie mniej niz na pazdziernikowkach!
Wiem, ze to latwo powiedziec ale nie denerwuj sie na sprawy na ktore nie masz wplywu... stres jest wielkim wrogiem... jestem przekonana ze stracilam moje pierwsze dzieciatko glownie z tego wzgledu...
Na pewno poszukam takich grup u siebie w okolicy na fb! dzieki za podpowiedz!
Trzymaj sie kochana i walcz o siebie z lekarzami, musi byc jakis sposob na poprawienie Twojego stanu!
Agata - Ty juz na pewno spakowana! Jak znajdziesz chwile na urlopie kliknij cosik do nas!
Verita- oje doswiadczenia z poloznymi poki co nie najgorsze ale rewelacji nie ma! Pyskuj ile wlezie! Trzeba sie szanowac aby Ciebie szanowali!
Milego dnia!!!