reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Myśle że skoro to Polacy to prezenty zbliżone do takich co się daje w Polsce, oczywiście w miare tego co będzie dostępne. Na ebay jest dużo takich pamiątek, Nasza Amanda np dostała mięciutki kocyk z imieniem i datą chrztu, można też kupić album na zdjęcia, biblie dziecięcą, jakąś figurke aniołka - opiekuna, coś srebrnego (teraz to bardzo popularne) - grzechotke, albo piękne są srebrne skarbonki na pieniążki. Pozatym jakieś ubranko jest zawsze ok prezentem no i kasiora :p

reklama
Juz zamowilam prezent, aniolka opiekuna i ramke ze zdjeciem i data chrztu:)
Życze Wam dziewczyny wesolych swiat, smacznego jajka, grzecznych dzieciaczkow i wytrwalych mezow:)))

Czesc Dziewczyny, mam do Was pytanie. Czy ktoras z Was szczepila sie przeciko krztuscowi?? Dostalam zaproszenie na to szczepienie i sama nie wiem co robic. Nie jest to "zywa" szczepionka(bo te sa zabronione w ciazy), wiec w sumie bezpieczna , ale zawsze to jakas ingerencja i nie potrafie sie zdecydowac.

och,a ja dopiero teraz mam chwilke zeby usiac o cos napisac. Mam nadzieje,ze swieta minely wam w milej,rodzinnej atmosferze. Od siebie zycze duzo lepszej pogody,bo ta zima to chyba nam juz wszystkim daje we znaki;)

reklama
eklerkaa ja dostalam morfine domiesniowo i gaz. Polecam porod "na gazie":)
Karolina najszczersze wspolczucia. Trzymaj sie kochana i wszystkiego dobrego:*:* <tuli>

Do góry