reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
mamcia oj biedna Lily :no: tyle szczęścia w nieszczęściu że jest malutka i szybciutko o tym zapomni, a i Wy będziecie mieć z głowy bo już to przejdzie
Pola ale bujna czuprynka :-) no śiczny maluszek :tak:
Witaj agatakat, a ja u Ciebie ze starankami?
No strasznie te moje dzieciaki przechodza ta ospe, cale ciala zasypane jeszcze nie widzialam zeby jakies dziecko mialo tyle krost :no:. IMG_1975.jpg
Zobaczcie jaki smutasek :-(

Verita to zalezy od Ciebie kiedy zrobisz plan porodu bo mozesz juz robic.Co do cesarki to nie wiem jak to jest-musisz ze swoja polozna pogadac.

Bulkaasia witaj:-)

Mamcia ale bidulka:-(Jedyny plus taki ze przejdzie i bedzie juz miec z glowy.

mamcia oj jaki Smutasek :( zdrówka dla Lily :* widzę że ma uszka przekłute, była tym zainteresowana? ciągnęła się za uszka? u nas cięzko ciężko.. mężu ma mase roboty w pracy i w weekend też pracował, ja też wieczorami w książkach siedze to jak się kładziemy do łóżka to sama nie wiem kiedy a już śpimy :happy:
bulkaasia witaj! gratuluje małej fasolinki :tak:

Kamila i jak u ciebie,zaczelo sie cos ?? obys urodzila do niedzieli,aby nie musieli wywolywac ;) &&&&
Mamcia bidulka ,duzo zdrowka dla Lily,aby krostki szybko zeszly ..jak patrze na jej zdjecie,to az sie serce lamie..zawsze taka usmiechnieta,a teraz taki smutasek...................buziak dla Malutkiej od e-cioteczki :*
Bulkasia witaj i tutaj :)

agatakat kolczyki zrobilismy jak miala 6 mies. i super zadnego paprania itd.
Nocka jakos zleciala chociaz bardzo sie balam ale tylko 3 razy wstawalam do malej. Ale dzis ma jeszcze wiecej kropek :no:. I ciagle sie drapie....Na brodzie ma 4 takie wielkie ze az sie boje ze jak odpadna to slad na dlugo po nich zostanie, a jej ciagle slina leci bo chyba zeby te z tylu jej wychodza....Uciekam bo juz placze i pokazuje ze pupa swiedzi :-(.

mamcia oj :no: sama nie wiem jak bym moją upilnowała żeby tego nie drapała.. poczekajcie aż wszystko przejdzie i może wcale śladu nie będzie miała. Pozatym teraz są pewnie jakieś maście i jak na świeżo posmarujesz blizne to wszystko zniknie :-)

reklama
Do góry