reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

kamila moj niezaleznie ile śpi w dzień chodzi po 20 spać i śpi do 9, 10 rano:tak: ma takie spanie, że wszyscy się dziwią ale rodzice tez śpiochy więc nic dziwnego:zawstydzona/y:

Wiem, że mamy czas na wymyślenie ale ja już chce wiedzieć jak bedzie miał na imię heh:)

a Twoj jak można spytać?;-)

reklama
Hej ja już na wylocie..:sorry2:
Jestem przerażona ;)
Dzis położna nie wróżyła mi nawet spotkania w 38 tygodniu :sorry2: Taki ten mój smyku duży ,a magiczną miarką macica jest na tydzien 39 :szok:;-)
Mała szansa ale jakby była tu przyszła lub przeszła ;) mama z Londynu rodząca lub chcąca rodzic w Whittington na Archway to baardzo bym prosiła o kontakt :)

Reszcie mam dużo zdrówka i wytrwałości.. z angielska słuzba zdrowia :sorry2:

Ja tez mam to szczęście,że moja córcia należy do śpiochów i niezależnie od tego ile śpi w ciągu dnia zawsze chodzi spać 19-20 i budzi się 7-8 :-) Zazwyczaj przesypia mi w nocy te 12h,czasem nawet dłużej. Wczoraj np była zmęczona po pierwszym samodzielnym spacerku na polu-jak na pierwszy raz to uważam,ze dużo przeszła bo ok 20 min sama spacerowała i nie chciała na ręce ani do wózka więc zasnęła zaraz po 19 a wstała o 8 :30 :)
No i od jakiego czasu zaczęła nieco mniej spać w dzień-o trzeciej drzemce mogę zapomnieć ,zazwyczaj śpi raz dłużej lub 2 krótsze drzemki.
Mnie się czasem zdarzy położyć jak ona zaśnie ale nie jest to zbyt często-zazwyczaj wtedy korzystam z wolnego czasu i albo coś w kuchni ogarniam albo położe się z laptopem na kanapie lub oglądam tv więc odpoczynek tak czy tak jakiś mam.

angel powodzenia
moje dzieci dobrze śpią pod warunkiem że w nocy przewędrują do mamy i do taty do łóżka:-D ale taka ich uroda tylko jak my się pomieścimy w piątke:shocked2:
bajeczka co u ciebie?????
pozdrawiam wszystkie mamy

Hej dziewczyny.

Polaa syn bedzie mial imie po ojcu mojego D- Crispain, nie za bardzo mi to imie pasuje,ale ze wzgledu na to ze jego ojciec nie zyje i zawsze mowil ze chcial by dac synowi imie po ojcu-zgodzilam sie. A jesli bedzie dziewczynka to narazie nie mam zielonego pojecia-pewnie dopiero za 2 miesiace zaczne sie zastanawiac

Karis jak wy sie miescicie w 4 na jednym lozku? Rzadko mi sie zdarza zebym musiala brac Olivie do lozka,ale wtedy jest mi strasznie nie wygodnie a Ty z brzuchem i jeszcze 2ka dzieci:szok::-)

witam po pięknym wiosennym weekendzie
już pierwsze prace w ogrodzie poczynione i już sadzonki oko cieszą:tak: dzieciaki też mogły swoją dzikość wyczerpać przez co wieczorem w domu było spokojnie:-)
kamilalopez no nie wiem jak my dajemy radę ale cóż ja mogę ich przenosić to i tak wracają jak bumerangi tak przy dobrych wiatrach do 2 sami śpimy a później całą rodzinką
dziewczyny co u was?
miłego dnia

witam ;))

mogę się dołączyć ;))
jestem nowa na forum ;))
i szukam kogoś kto też mieszka w Chelmsford ??? :))

ticker.php

amelka witaj :-) ja nawet nie wiem gdzie to jest....
dziewczyny czy któraś rodziła w birth centre? A może znacie kogoś kto tam rodził

Hej,

Amelka witaj ;-)

Karis nie rodzilam i nie znam nikogo takiego więc nie pomogę:no:

U mnie już 25 tydzien się zaczął:tak: ale ten czas leci:szok:
tylko, ze coraz ciężej się robi:zawstydzona/y:

reklama
Do góry