reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
WITAM SIĘ I JA:-) U MNIE TEZ DZISIAJ SŁONECZNIE :tak::-D:-D

KATAREK POWOLI PRZECHODZI:tak:ALE KRĘGOSŁUP MI SIADA NIESTETY ALE JESTEM DZIELNA DZIEWCZYNKA I WYTRZYMAM JESZCZE 54 DNI:tak:

A JAK TAM RESZTA MAMUSIEK SIĘ CZUJE???????????????/

Hej u nas też pogoda całkiem całkiem, tylko zimno już... za to ja jakiś kiepski humor mam...
Ostatnio już czuję, że brzusio mi jednak nie ułatwia codzienności, jakaś niecierpliwa się zrobiłam i wszystko mnie drażni, ehhh... Sama siebie wkurzam, hehehe.

Dzisiaj uziemiona czekam na pana od piecyka... Więc nie moge nawet na spacerek skoczyć, chyba się zanudzę, hehehe.

Czesc, i ja sie witam :-)
Bylismy troche na zakupkach, bo w przyszla srode znow lece do Polski, wiec zaczynam kompletowac , to co mi potrzebne, np ulubiona herbate mojej mamy, jakies gry na Play Station dla brata, bo mnie prosil i takie tam... Pogoda nie za fajna, no ale musialam wyjsc.
Co do tycia, to ja przytylam z Olivierem 11 kg,( czyli nie az tak duzo) ale apetyt mialam przeogromny....:tak::tak::-D

JEŚLI CHODZI O KILOGRAMKI TO MNIE JAK DO TEJ PORY PRZYTYLO SIE 12KG :tak: A Z OLĄ PRZYTYŁAM 16KG TAKŻE PEWNIE TERAZ TEŻ DOBIJE DO 16KG A APETYT MAM W ZALEŻNOŚCI OD DNIA RAZ BYM ZJADŁA KONIA Z KOPYTAMI A RAZ JEM NORMALNIE:tak:

Medio - ja też mam różnie są dni, że nie mogę patrzeć na jedzenie i takie w których "czyszczę" lodówkę... Mam apetyt ogromny na warzywa i owoce, mogłąbym non stop coś jeść... a teraz mam ok 8-9 kg na plusie, z Misią w ciąży przytyłam 12 kg.

reklama
Do góry