reklama
WITAM SIĘ I JA:-) U MNIE TEZ DZISIAJ SŁONECZNIE
KATAREK POWOLI PRZECHODZIALE KRĘGOSŁUP MI SIADA NIESTETY ALE JESTEM DZIELNA DZIEWCZYNKA I WYTRZYMAM JESZCZE 54 DNI
A JAK TAM RESZTA MAMUSIEK SIĘ CZUJE???????????????/
KATAREK POWOLI PRZECHODZIALE KRĘGOSŁUP MI SIADA NIESTETY ALE JESTEM DZIELNA DZIEWCZYNKA I WYTRZYMAM JESZCZE 54 DNI
A JAK TAM RESZTA MAMUSIEK SIĘ CZUJE???????????????/
Misiówka
Fanka BB :)
Hej u nas też pogoda całkiem całkiem, tylko zimno już... za to ja jakiś kiepski humor mam...
Ostatnio już czuję, że brzusio mi jednak nie ułatwia codzienności, jakaś niecierpliwa się zrobiłam i wszystko mnie drażni, ehhh... Sama siebie wkurzam, hehehe.
Dzisiaj uziemiona czekam na pana od piecyka... Więc nie moge nawet na spacerek skoczyć, chyba się zanudzę, hehehe.
Ostatnio już czuję, że brzusio mi jednak nie ułatwia codzienności, jakaś niecierpliwa się zrobiłam i wszystko mnie drażni, ehhh... Sama siebie wkurzam, hehehe.
Dzisiaj uziemiona czekam na pana od piecyka... Więc nie moge nawet na spacerek skoczyć, chyba się zanudzę, hehehe.
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc, i ja sie witam :-)
Bylismy troche na zakupkach, bo w przyszla srode znow lece do Polski, wiec zaczynam kompletowac , to co mi potrzebne, np ulubiona herbate mojej mamy, jakies gry na Play Station dla brata, bo mnie prosil i takie tam... Pogoda nie za fajna, no ale musialam wyjsc.
Co do tycia, to ja przytylam z Olivierem 11 kg,( czyli nie az tak duzo) ale apetyt mialam przeogromny....
Bylismy troche na zakupkach, bo w przyszla srode znow lece do Polski, wiec zaczynam kompletowac , to co mi potrzebne, np ulubiona herbate mojej mamy, jakies gry na Play Station dla brata, bo mnie prosil i takie tam... Pogoda nie za fajna, no ale musialam wyjsc.
Co do tycia, to ja przytylam z Olivierem 11 kg,( czyli nie az tak duzo) ale apetyt mialam przeogromny....
JEŚLI CHODZI O KILOGRAMKI TO MNIE JAK DO TEJ PORY PRZYTYLO SIE 12KG A Z OLĄ PRZYTYŁAM 16KG TAKŻE PEWNIE TERAZ TEŻ DOBIJE DO 16KG A APETYT MAM W ZALEŻNOŚCI OD DNIA RAZ BYM ZJADŁA KONIA Z KOPYTAMI A RAZ JEM NORMALNIE
Misiówka
Fanka BB :)
Medio - ja też mam różnie są dni, że nie mogę patrzeć na jedzenie i takie w których "czyszczę" lodówkę... Mam apetyt ogromny na warzywa i owoce, mogłąbym non stop coś jeść... a teraz mam ok 8-9 kg na plusie, z Misią w ciąży przytyłam 12 kg.
reklama
Podziel się: