reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Czesc kobietki :-)

Jak nastroje?
U mnie tak sobie, bo budzilam sie przez jakiegos chochlika kilkakrotnie i do tego jeszcze ta pogoda, wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale to jest psotnik!! Wlasnie dorwal nianie elektroniczna i nie wiem czy nie zepsul, bo cos pika!! :no::no::dry:

Milego dzionka....:-)

reklama
WITAM SIĘ I JA :-)
U NAS TEZ POGODA OKROPNA :wściekła/y: :wściekła/y:
OLA TROSZKĘ DZISIAJ SIĘ ROZKLEIŁA ALE ZA TO MAMUSIA BYŁA DZIELNA :szok::happy2: A CO ZA TYM IDZIE OLA TEZ SIE SZYBCIUTKO USPOKOIŁA I WYLĄDOWAŁA U PANI NA RĄCZKACH :tak:

SŁONECZKA ŻYCZĘ:-D:-D

Ja w pierszej ciązy przytyłam ok 22 kg, a teraz już 16 więc nie wiem jak to będzie. Oby juz nie duzo bo chyba zwariuje, wydaje mi się,że trochę puchnę, bo nie jem strasznie dużo, tak średnio.

Medio ja w ciąży jadłam tak jak zawsze, a kilogramy cały czas szły do góry.( większy miałam apetyt na słodycze:-))
A najdziwniejsze że pomimo tylu kilogramów Laura urodziła się bardzo chudziutka, miała tylko 2750g

Dziewczyny ja tez w pierwszej ciazy przytyłam wiecej(18 kg) a Kolin byl mniejszy 3650.Z Natanem przytyłam 15 kilo a wazyl 4000.I tez w drugiej ciazy jadłam mniej.ale za to najgorsze jest to ze po kazdej ciazy zostało mi po tyle samo kilogramow,których nie zgubilam.No ale jak sie kocha słodkosci,to co sie dziwic.Ale czesto marze sobie o tej wadze którą mialam po ślubie.
Dobrze ze za marzenia nie karają:-)

Miłego dnia i słonka zycze.Z tym drugim to chyba bedzie troche gorzej,ale moze u kogos sie pojawi.

Witajcie:-)Jestem tutaj nowa.Mieszkam w Irlandii pln.ponad rok.Jestem w 13 tygodniu ciazy,w przyszlym tygodniu ide na pierwsza wizyte do szpitala na usg.Kochane powiedzcie mi czy moge liczyc tutaj na cesarskie ciecie,poniewaz panicznie boje sie porodu.Mam zamiar na pierwszej wizycie oswiadzczyc lekarzom,ze chce rodzic przez cc,ale niewiem czy cos wskuram,jezeli niebedzie takiej koniecznosci:(Mam juz jedna corcie,ktora rodzilam w Polsce ale mam zle wspomnienia z porodu i nie chce rodzic naturalnie.Prosze odpiszcie,jesli ktoras z Was miala cesarke na zyczenie.Pozdrawiam!!

Ja będąc z Olą w ciąży przytyłam 10 kilo sama Ola ważyła 3600. Teraz jestem w 20 tygodniu ciąży i jak na razie przybrałam 4 kg ale to się zmieni jak pojadę do Polski na tydzień i teściowa weźmie mnie w obroty. Tak jak przy pierwszej ciąży nie mam ochoty jeść mięsa, jogurtów, mleka ogólnie wyrobów z mleka- tym się akurat nie martwię bo mam wstręt od dziecka do wyrobów z mleka i na sam widok mi jest niedobrze. No ale muszę to trochę pozastępować żeby jednak mojemu organizmowi dostarczyć białka.
Wczoraj byłam na usg i chciałam się od położnej dowiedzieć co będziemy mięli czy chłopca czy dziewczynkę i nie chciała nam powiedzieć co za paranoja
A mój mąż chciała remontować pokój dla maluszka i zależało mi żeby wiedzieć płeć dziecka, żeby dobrać kolory do pokoju

Witajcie:-)Jestem tutaj nowa.Mieszkam w Irlandii pln.ponad rok.Jestem w 13 tygodniu ciazy,w przyszlym tygodniu ide na pierwsza wizyte do szpitala na usg.Kochane powiedzcie mi czy moge liczyc tutaj na cesarskie ciecie,poniewaz panicznie boje sie porodu.Mam zamiar na pierwszej wizycie oswiadzczyc lekarzom,ze chce rodzic przez cc,ale niewiem czy cos wskuram,jezeli niebedzie takiej koniecznosci:(Mam juz jedna corcie,ktora rodzilam w Polsce ale mam zle wspomnienia z porodu i nie chce rodzic naturalnie.Prosze odpiszcie,jesli ktoras z Was miala cesarke na zyczenie.Pozdrawiam!!

To identycznie jak Medio. :tak::-)

Ja mialam cc, z braku postepu porodu, ale mnie polozna pytala wczesniej, jak chce rodzic wiec moglam wybrac. Wybralam naturalny, ale wyszlo jak wyszlo...:sorry2: Natomiast Medio chce tez rodzic przez cc i ma chyba jakies problemy w tej materii, bo nie chca sie zgodzic, czy cos takiego.... Ale na pewno sama Ci o tym opowie....;-):tak::-)

reklama
Dziekuje za odpowiedz:)No ciekawe co mi powiedza za tydz. w czwartek.Jestem tez ciekawa czy bedzie widac juz plec dziecka,niewiem czy 14 tydz to nie za wczesnie.Marzy mi sie druga corcia:-)

Do góry