reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciepły kącik naszych pociech :)

farba i naklejki:tak:

ja wymyslałam wzory na ścianie a D malował:-p
uznaliśmy że jak dodamy zieleni nie będzie aż tak cukierkowo a gdbyby następny był chłolpczyk to będzie miał swój kącik :-D
no i mieliśmy dylemat bo ja chciałam naklejki w księżniczki a mąż w kubusie.. a tak ładnie to połączyliśmy..

a słodko musi być , przecież to pokoik dla dziecka:rofl2:
jak będą starsze to będa miały pomalowane bardziej poważnie, teraz nie:-D

reklama
Kamcia że Wam się chciało bawić z tym malowaniem :) co do komody to Ci nie podpowiem bo musiałabym to wszystko na żywo zobaczyć, tak ze zdjęć to ciężko. Ogólnie pokoik super :)

dzięki:tak:
no ze zdjęc ciężko zobaczyć co i jak..ale myślałam ze moze coś wymyślicie bo ja pomysłów nie mam
narazie wiem ze będzie stała tam gdzie stoi bo łóżeczko będzie u nas.. ale później:confused:

a chcieć się chciało... :tak:

Kamcia księżniczkowe kolory:-) no ale w końcu będą 3 kobiety w domu na jednego chłopa, to musi być słodko.
Co chcesz zrobić z komodą? wymienić? no to resztę też raczej będzie trzeba.Jaśniejsze meble by bardziej pasowały, szczególnie do pomarańczu który jest zakładany na później

kamcia ten pokkoik jest przearcysłodki, nawet mój M się zatrzymał i spytał kto tak fajnie pomalował ściany :) słodko musi byc, w końcu pokoik małych księżniczek :)

reklama
Do góry