reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciepły kącik naszych pociech :)

reklama
dariaa, fajne miny robi tatuś:-) nie ma to jak pełne męskie skupienie.Widzę,że macie w pokoju łóżeczko, w sumie może i lepiej- będzie blisko..
No niestety , bo mamy tylko 2 pokoje, pozniej jak Michalinka urosnie, bedziemy musieli przeniesc sie do salonu
A tak chcialabym urzadzac caly pokoik małej.. ale coz.. zostaje tylko maly kawalek..
A minki rzeczywiscie, heheh genialne!! i ma cala sesje :) Dobre ponad 50 szt :)

Tez sie zastanawiam jak te naklejki beda schodzily ze sciany, czy nie zostanie po nich klej ?

Ostatnia edycja:
daria a jakie masz naklejki??

ja Ci powiem ze ja mam takie że mogę je odklejać i naklejać ponownie
w jednym domu mieliśmy ponaklejane , a jak się przeprowadziliśmy to naklejki zabraliśmy z sobą no i śladu nie zostawiły a teraz wiszą tu w domku:tak: i się trzymają (a te co się odklejały to przyprasowałam zelazkiem przez gazetę:-p)
także są wielorzzowego użytku:-D

śliczne masz łóżeczko
no a mąż się pewnie napracował i pogłówkował trchę zanim łózeczko złożył:-D

idę mojego namówić żeby mi wywalił komodę z miejsca na łóżeczko i zrobię fotki:tak:

klej na ścianie nie zostawał po tych naklejkach które odklejałam,ale jak pisałam na ciemnej ścianie były jaśniejsze ślady w miejscu po naklejce(ściana w kolorze burgundu).
Te nowe w pokoju juniora przeklejałam też, ale raczej ściagną farbę niż oddadzą klej ścianie..

nie przyglądałam się w poprzednim domu , ale w tym jak odkleiłam jedną z ciemnego rózu to był slad jaśniejszy po naklejce , ale to teśż może być wina Vi bo ona cały czas tą naklejkę próbowała odkleić i może po prostu miaął czasem brudne paluszki albo coś , i stąd ślad dookoła
ale jak odklejałam z zieleni to nie było żadnego śladu:tak:

a wiec tak .. wklejam zdjęcia pokoiku dziewczynek..
tylko mam jeden problem..
musze dokupić łóżeczko dla Vi , i ogólnie komodę i inne mebelki
mamy wmontowana szafę :confused2: która niestety musi tam stać a pozostałe meble są w ciemnym brązie i się nie zgrywają:eek:
chciałam kupić zestaw z mammuta , ale uznałam ze jak następnyum razem pomaluję pokoik np na pomarańczowo zielono .. to już nie będą pasować , więc chcę dokupić jakieś uniwersalne... a póki co są te co są
DSCF4472.jpgDSCF5445.jpgDSCF5444.jpgDSCF5423.jpgDSCF5440.jpgDSCF5449.jpgDSCF5425.jpg
tu jest zdjęcie jak stała komoda zamiast łózeczka... no a w tym narożniku jak widać będzie stała kołyska(zdjęcie jak Vi była jeszcze mała)..
wiec na komodę nie mam miejsca już...i nie wiem co teraz zrobię
pDSC02968.jpgDSC02967.jpg
macie jakieś pomysły??:-

Ostatnia edycja:
reklama
bajkowo i słodko :-) to tapeta czy farba?
a Vi jak zawsze roześmiana! ;-)

Do góry