reklama
8
86ania86
Gość
dariaa swietna sesja a wynik pracy wspanialy:-)
sliczne jest to lozeczko:-) tez takie bedziemy mieli:-)
sliczne jest to lozeczko:-) tez takie bedziemy mieli:-)
persefona
Fanka BB :)
dariaa mnie podoba się najbardziej pierwsze ujęcie - pełne skupienie (jak sie do tego zabrać) ;-) ale rzeczywiście łóżeczko bardzo ładne, w tle już wózek nawet widzę także przygotowania pełną parą. A u mnie jeszcze nic
persefona u mnie również nic sie nie dzieje
Póki co jesteśmy w trakcie urządzania mieszkania. Do maja na pewno nie zdążymy, ponieważ jesteśmy na etapie kończenia łazienki a poza tym nie ma nic a nic. Wydatki pożerają wręcz nasz domowy budżet... materiały na mieszkanie, ciuszki i aksesoria dla Maluszka, kredyt, rachunki...maj gad..zycie to nie je bajka
Do czerwca będziemy mieszkali z moimi rodzicami w pokoju 9m2.. w nim też urządzimy tymczasowy kącik dla Nikodema.
Powiedzcie mi czy te śliczne naklejki można potem bez problemu odkleić?nie zostawiają śladów na ścianie?
Póki co jesteśmy w trakcie urządzania mieszkania. Do maja na pewno nie zdążymy, ponieważ jesteśmy na etapie kończenia łazienki a poza tym nie ma nic a nic. Wydatki pożerają wręcz nasz domowy budżet... materiały na mieszkanie, ciuszki i aksesoria dla Maluszka, kredyt, rachunki...maj gad..zycie to nie je bajka
Do czerwca będziemy mieszkali z moimi rodzicami w pokoju 9m2.. w nim też urządzimy tymczasowy kącik dla Nikodema.
Powiedzcie mi czy te śliczne naklejki można potem bez problemu odkleić?nie zostawiają śladów na ścianie?
mycha,zależy ile chcesz je trzymać na ścianie- pół roku, może rok to się nic nie będzie działo.Ale odklejałam naklejkę z ciemnej sciany po 2 latach i był jaśniejszy ślad.Musisz też sprawdzić jak się farba trzyma na ścianie- jak jest kilka warstw to może Ci ściągnąć tą wierzchnią jak się mocno naklejka przyklei.
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
Śliczne łóżeczko :-) A ja z przygotowaniami też jestem jeszcze w lesie i nic nie mam, ale postanowiłam, że od marca biorę się ostro do pracy i nadrabiam zaległości:-) Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem pod tym względem "zacofana" ;-)
reklama
My na pewno kupimy to łożeczko: Łóżeczko dziecięce BAJANEX JULKA TANIO 9 kolorów!! (1459602161) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Miłość od 1wszego ujrzenia
Miłość od 1wszego ujrzenia
Podziel się: