Dzisiaj powtórzyłam i wyszedł wyraźniejszyJa tam coś widzę
reklama
Zrobiłam kolejny test także wyraźniejszy jest nadzieja na bete w piątek ideU mnie na 5 dni przed okresem kreska była podobna ja bym poszła na betę
Z ciekawości tez robiłam owulacyjne i u mnie się sprawdziło bo też mocne krechy wyszły
Załączniki
ewaa000000
Fanka BB :)
Dzisiaj robiłam betę - wynik 85Czyli clear blue to owulacyjny?
Nie ma co się kierować owulacyjnym bo stężenie LH możesz mieć wykrywalne do samego okresu, dlatego owulacyjny robi się tylko do pierwszego pozytywnego, potem już nie.
Ale... Jak ja zaszłam w ciążę a w domu nie miałam żadnych ciążowych testów, to też zrobiłam owulacyjny. Też była mocna krecha (ja miałam paskowe), a kilka dni wcześniej zrobiłam też owulacyjny i krecha była jasna. Na następny dzień kupiłam test ciążowy i ok 13 godziny zrobiłam go z nieporannego moczu i kreskę na ciążowym miałam dużo wyraźniejszą niż Ty. Niw trzeba było się zastanawiać czy jest na pewno.
Wracając do ciebie na ciążowym też przebija kreska więc o ile odczytana w dobrym czasie to może wskazywać na ciąże zrobiłabym betę
Super! Zapraszamy na majowe mamyDzisiaj robiłam betę - wynik 85
Mrufka@@1
Witam kochaniutkie wczoraj wykonałam testy ciążowe i widac na nich cień cienia drugiej kreski , już nie wiem czy ja sobie coś uroiłam czy popadam w paranoję. Czy wy też tam coś widzicie ???
Dodam że jestem po 2 poronieniach i jednej ciąży nie do noszonej zatrzymanie akcji serduszka w 5 mies staramy się z mężem o to nasze szczęście (fasolkę)bardzo byśmy chcieli
Jestem 7dni po owulacji a do okresu mam jeszcze trochę czasu bo aż 9-10dni
Cykle mam 28-30dniowe
Ten pre test ma czułość 25 więc beta musi być wyższaDzisiaj powtórzyłam i wyszedł wyraźniejszy
Dziś kolejny test i już wyraźniejszy także jest nadzieja na bete idę w piątekCos prześwituje. Jesli owulacja wystapila szybciej to może jutro bedzie ju zlepiej widac jeśli faktycznie to Ciąża. Trzymam kciuki i wspolczuje straty kochana
Ooo proszę to gratulacje ja idę na bete w piątek nie nie jestem w stanie wcześniej się zerwać z pracy bo nie mam zastępstwaDzisiaj robiłam betę - wynik 85
ewaa000000
To trzymam kciuki za pozytywny wynik ja zamierzam iść jeszcze w sobotę żeby zobaczyć czy jest prawidłowy przyrostDziś kolejny test i już wyraźniejszy także jest nadzieja na bete idę w piątek
Ooo proszę to gratulacje ja idę na bete w piątek nie nie jestem w stanie wcześniej się zerwać z pracy bo nie mam zastępstwa
Masz rację idź idź zobacz dużo zdrówka niech fasoleczka rośnieTo trzymam kciuki za pozytywny wynik ja zamierzam iść jeszcze w sobotę żeby zobaczyć czy jest prawidłowy przyrost
Zobaczymy co u mnie wyjdzie
FitMum
Wspaniale. Trzymam kciukiTo trzymam kciuki za pozytywny wynik ja zamierzam iść jeszcze w sobotę żeby zobaczyć czy jest prawidłowy przyrost
reklama
ewaa000000
Dziękuję i dla Ciebie też dużo zdrówkaMasz rację idź idź zobacz dużo zdrówka niech fasoleczka rośnie
Zobaczymy co u mnie wyjdzie