Dziękuję będę pewniejsza w piątek po bthcg jak będę miała100%pewnosc . Oj dziękuję przyda sięSuper dużo zdrówka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję będę pewniejsza w piątek po bthcg jak będę miała100%pewnosc . Oj dziękuję przyda sięSuper dużo zdrówka
Ile do okresu czasu zost
Planowo 8 dni tylko że moje cykle wychodzą 29-30dniowe +-1dzienIle do okresu czasu zostało ?
Tak wiem w piątek ide na bete lekarza też mam tak świetnego że mogę podejść do niego kiedy mam potrzebę także odrazu z wynikiem mogę podejść w zależności ile beta będzie wynosiłaTylko pamiętaj, że jeśli jesteś na duphastonie to nie możesz go teraz przerywać
Ja musiałam brać duphaston do 20tyg, ale w 5tyg dostałam plamień i musiałam mieć zwiększoną dawkę. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrzeTak wiem w piątek ide na bete lekarza też mam tak świetnego że mogę podejść do niego kiedy mam potrzebę także odrazu z wynikiem mogę podejść w zależności ile beta będzie wynosiła
Dziękuję bardzoJa musiałam brać duphaston do 20tyg, ale w 5tyg dostałam plamień i musiałam mieć zwiększoną dawkę. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
To tak jak ja ale nie sądzę żeby u mnie test już tak szybko coś wykazałPlanowo 8 dni tylko że moje cykle wychodzą 29-30dniowe +-1dzien
Ja też byłam zaskoczona że co kolejek mi te testy wykazały bo nigdy tak szybko nie wykonywałam żadnego testu a cos mnie tchnęło żeby zrobić ten test i zrobiłam i to nawet nie jedenTo tak jak ja ale nie sądzę żeby u mnie test już tak szybko coś wykazał