Faktycznie coś przebija. Owulację miałaś jakoś potwierdzoną? Bo 7 dpo to bardzo wcześnie i w sumie podejrzane, żeby testy już wychodziły pozy
reklama
Cykle monitoruje testami owulacyjnym także owulację potwierdzone po przez testyFaktycznie coś przebija. Owulację miałaś jakoś potwierdzoną? Bo 7 dpo to bardzo wcześnie i w sumie podejrzane, żeby testy już wychodziły pozytywne.
U
uzytkowniczkaa
Gość
No to lec na betę i będziesz miała pewnosc chociaż na różnych forach piszą żeby nie robić testów przed miesiączką bo potem można się rozczarować ... Ja robiłam 2 dni przed wyszły 2 kreski druga blada i potem przyszedł okres w terminie oczywiście nie życzę Tobie tego ale jest jak jest ;( więc teraz już czekam do okresu powodzenia życzę i leć na betęCykle monitoruje testami owulacyjnym także owulację potwierdzone po przez testy
Mamma_Mia86
Zaciekawiona BB
Coś mi się tutaj nie zgadza z Twoimi obliczeniami...Jeżeli jesteś 7dni po owulacji i do miesiaczki masz 9-10 dni, to oznaczałoby, że Twoja faza lutealna trwa aż 17 dni (zamiast 14)..?Witam kochaniutkie wczoraj wykonałam testy ciążowe i widac na nich cień cienia drugiej kreski , już nie wiem czy ja sobie coś uroiłam czy popadam w paranoję. Czy wy też tam coś widzicie ???
Dodam że jestem po 2 poronieniach i jednej ciąży nie do noszonej zatrzymanie akcji serduszka w 5 mies staramy się z mężem o to nasze szczęście (fasolkę)bardzo byśmy chcieli
Jestem 7dni po owulacji a do okresu mam jeszcze trochę czasu bo aż 9-10dni
Cykle mam 28-30dniowe
U
uzytkowniczkaa
Gość
Coś mi się tutaj nie zgadza z Twoimi obliczeniami...Jeżeli jesteś 7dni po owulacji i do miesiaczki masz 9-10 dni, to oznaczałoby, że Twoja faza lutealna trwa aż 17 dni (zamiast 14)..
U
uzytkowniczkaa
Gość
W sumie masz rację ja mam 9 dni do miesiączki a jestem 5 dpo nie zwróciłam uwagi na obliczenia dobrze że ktoś się znalazł spostrzegawczy
Mamma_Mia86
Zaciekawiona BB
W sumie masz rację ja mam 9 dni do miesiączki a jestem 5 dpo nie zwróciłam uwagi na obliczenia dobrze że ktoś się znalazł spostrzegawczy
Nie no, zdarzają się takie przypadki, gdy faza lutealna ma więcej niż 14 dni i wymaga to właśnie wspomagania/regulacji progesteronem. Autorka wspomniała, że suplementuje progesteron, stąd moje pytanie .
Pierwszy raz tak szybko wykonałam test i to nie jeden i wszystkie pokazują taka sama kreskę . Bardzo się zdziwiłam że co kolejek pokazały z tego niedowierzania wykonałam jeszcze dwa dodatkowe testy Także jest cień nadziei ale nie cieszę się na zapas dopóki nie będę miała pewności 100% bo boje się rozczarować tym bardziej że ostatnia ciążę straciłam dość późno serduszko przestało bić. Tylko czy poczekać jeszcze z 4 dni i iść wtedy na bete ?? Tylko pytanie czy wytrzymam tyle czasu bo ta niepewność mnie zżeraNie no, zdarzają się takie przypadki, gdy faza lutealna ma więcej niż 14 dni i wymaga to właśnie wspomagania/regulacji progesteronem. Autorka wspomniała, że suplementuje progesteron, stąd moje pytanie .
Ja widzę dwie kreski na obu testach, wiadomo ze jest wcześnie ale po mału ci gratuluje
reklama
Pierwszy raz wykonałam testy tak szybko i powiem szczerze że bardzo się zdziwiłam że co kolejek wyszło po takim czasie z tego niedowierzania wykonałam kolejne dwa testy i każdej jeden pokazuje to samo . Ta niepewność mnie wykończy
Zastanawiam się czy odczekać jeszcze te z 3.4dni i wtedy iść na bete ?
Tylko pytanie czy wytrzymam
Zastanawiam się czy odczekać jeszcze te z 3.4dni i wtedy iść na bete ?
Tylko pytanie czy wytrzymam