reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciekawe zajęcia dla dzieci w domu

Mitrand znalazłam, to o co ci chodzi - to jest oddzielny magazyn edukacyjny national geographic odkrywca, tylko, że wersja papierowa jest dla szkół, więc nie kojarzyłam. Pobrałam czerwcowe wydanie z hipopotamem, bardzo fajna sprawa. Gabisia smyra paluszkiem po ekranie a starszy czyta.

Ja, mój mąż, i Nasz szkrab także często "posiłkujemy się" tabletem, czasem jest niezastąpiony...
To prawda, a jak widać nie musi to byc tylko zabijacz czasu, ale całkiem pożyteczna, edukacyjna wartość.

reklama
To swietna aplikacja. My tez z niej korzystamy, uratowala nas w czasie podrozy na dluuga majowke. To czerwcowe tez bede sciagac:)

Ja tez staram sie weryfikowac w co gra L. I zalezy mi na tym aby wlasnie mialo tresci edukacyjne pod plaszczykiem zabawy:)

Mitrand znalazłam, to o co ci chodzi - to jest oddzielny magazyn edukacyjny national geographic odkrywca, tylko, że wersja papierowa jest dla szkół, więc nie kojarzyłam. Pobrałam czerwcowe wydanie z hipopotamem, bardzo fajna sprawa. Gabisia smyra paluszkiem po ekranie a starszy czyta.

To prawda, a jak widać nie musi to byc tylko zabijacz czasu, ale całkiem pożyteczna, edukacyjna wartość.

Też korzystałam z wersji tabletowej NG Odkrywca ale od października wchodzi normalna prenumerata indywidualna! ja śledzę ich na facebooku i tam są najbardziej aktualne wiadomości na temat nowości związanych z NG.

O prosze... Dobry pomysl z ta prenumerata, chetnie skorzytamy, ta wersja na tablet swietnie sie u nas sprawdzila. Mam tylko nadzieje, ze cena bedzie rozsadna:)

Hej ja na tablecie też miałam juz jakiś czas, a teraz Odkrywca będzie dostępny w prenumeracie (papierowo), dla każdego nie tylko dla szkół. I bardzo dobrze, bo jest zaczytywany u nas i czasami się kłócą maluchy o niego.

Gotowanie z dziećmi to też ciekawe zajęcie,ale jednak trzeba mieć oczy dookoła głowy bo chwila nieuwagi i dziecko może się np oparzyć,więc po prostu uważajmy.

Hej ja na tablecie też miałam juz jakiś czas, a teraz Odkrywca będzie dostępny w prenumeracie (papierowo), dla każdego nie tylko dla szkół. I bardzo dobrze, bo jest zaczytywany u nas i czasami się kłócą maluchy o niego.
Naprawdę? to dlatego nie ma nowego wydania na tablet peweni, bo sprawdzalam jakis czas temu. Skąd o tym wiesz? :)

reklama
Do góry