reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Fruchtsauger! Mowilam, ze zle szukalam :-p

Suse - u nas nie ma Müllera, w naszym Kauflandzie nie ma, ani w DM ani w Rossmannie ani tez w Baby for one :sorry:Chyba, ze jest to w jakims dziwnym regale, do ktorego nie przyszlo do glowy mi zajrzec :rofl2:

reklama
Dziewczyny aż mnie dziwi że wasze dzieciaczki jeszcze jeżdżą w gondolach bo moja Hania to jak miała 4,5 miesiąca i zaczęła podnosić się do siedzenia to kategorycznie odmówiła jeżdżenia w gondoli i od tego czasu jeździmy spacerówką a to czy przodem do kierunku jazdy czy do mnie to zależy od pogody przede wszystkim.
My też mamy skrętne koła tylko tylne oczywiście z opcją zablokowania z której ja osobiście nie korzystam i są idealne na śnieg,piach ale wszystkie koła są duże i pompowane i po największych zaspach jadą super.Ja jestem bardzo zadowolona z naszego wózka i jak bym miała kupować drugi raz to bym kupiła taki sam i nawet jak bym miała więcej pieniędzy to bym nie kupiła Musty Urban Rider choć o nim marzyłam bo nasz wozio to idealna podróbka tego Musty i nie trzeba wydawać 3 tyś. na cały zestaw jak można mieć tak samo fajny za mniej niż połowę.My mamy taki ale czerwony
Wózki 3w1 Baby Boom CR-V (spacerówka+gondola+ fotelik) KURIER GRATIS [id9533] - 1359.00

ten gryzak z siatką jest rewelacyjny!!! Laura tak sie pochłania jedzeniem z tego hehe ;) wczoraj wsadziłam jej tam banana a dziś schłodzone jabłuszko ;) ps. juz zrobiłam zdjęcia wózka ale na zdjęciach wygląda brzydziej moim zdaniem i strasznie odblaski na zdjęciach wyszły :D

zaraz wkleje foty tylko zgram z aparatu :p

Miałam kupić espiro magic ale sprzedawca powiedział ,że strasznie dużo ludzi przychodzi z reklamacjami i doradził mi tego ... jest praktycznie taki sam tylko ma bardziej wzmocniony stelaż i lepsze szycie :)

Załączniki

• SAM_0917.jpg
    SAM_0917.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 102
  • SAM_0918.jpg
    SAM_0918.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 89
Pieszczoszka a tak szczerze od serca odradzalam Ci jakis czas temu tego typu wozek:-( ja sprzedalam szybciej niz kupilam i dodam ze tez uzywalam go w miescie na dodatek wtedy nie bylo zimy. Mam jednak nadzieje ze u Ciebie sie sprawdzi jednak:tak:Tez na poczatku bylam strasznie zadowolona ale zycie to szybko zweryfikowalo i sprzedalam nowy wozek zew strata na dodatek - jak napisala Azula zlych ludzie sie szybko pozbywaja:-D Zycze jednak raz jeszcze abys byla zadowolona bo wozek jast ładny, tez mi sie podobal.
Co do gryzaka mamy rowniez ale zadko korzystamy, co mi powiedziala Pani w sklepie wazne wybrac firme do ktorej sklep sprowadza zapasowe siateczki bo nie wszystkie sa latwo dostepne a np po bananie zaraz wygladaja tragicznie i nawet nie wypada dziecku do pyszczka tego podac:no:

karolki nie pamietam:zawstydzona/y:
zobaczymy co będzie jeśli faktycznie coś się bedzie działo to sprzedam i kupie inny żaden problem w zasadzie.Ale poszukałam opinii na temat tych wózków i znalazłam praktycznie same pozytywy. Znajoma ma bardzo podobny model i sobie chwali.. ale jak będzie okaże się w praniu :)

Ja mam bardzo podobny wozek i uzywam juz go 2 lata...jestem mega zadowolona...Jak to mowia ile lidzi tyle opinii ,najlepiej nie sugerowac sie zadny i samamu sie przekonac.Moj wozek jest lekki poreczny,super sie sklada,jest szeroki,2ipol latek sie w nim miesci bez problemu,ma duzy daszek,same superlatywy...nawet sie zaraz pofatyguje i wyciagne go z auta aby pochwalic sie ...Pieszczoszka wozek to nie dom na wieki go nie kupujesz :-)
20130117_111359.jpg9 mcy
kinius bb.jpg29 mcy

Ostatnia edycja:
pieszczoszka ,suse fajne te wasze wózki
Ja właśnie zakupiłam fotellik dla Hani ale waham się jeszcze co do koloru czy 7 czy 6
Fotelik COTO BABY BOLERO 0-25kg +GRATIS! 6kol K-ów (2935671733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a i zastanawiam się nad zakupem tego jeździka
http://allegro.pl/smoby-jezdzik-auto-balade-pchacz-confort-3w1-44501-i2933707892.html
bo zrezygnowałam z zakupu chodzika bo mnie jakoś nie przekonują i wole jak dziecko samo daje sobie rade z chodzeniem a pożyczyć nie mam od kogo nawet jak bym chciała a wydawać kasę na coś co dziecko użytkuje chwile to mi się nie widzi a taki jeżdzik wykorzysta bardziej

reklama
Do góry