reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
pieszczoszka - moi znajomi mieli takie gryzaczki i byli bardzo zadowoleni. Ja tez w tym typie chcialam ale w DE nie widzialam a moze zle patrzylam :baffled:

Co do wozka to moim zdaniem naistotniejsza jest wielkosc i jakosc kol. Nasze sa skretne (blokowane) i pojada po wszystkim - piasek, kamienie, snieg, trawa (nawe wysoka) - sa duze i pompowane a dzieki temu, ze sa skretne prowadzi sie jednym paluszkiem. Koszyk na zakupy jeszcze nigdy nam nie haczyl a ja mam tandencje ladowania na maxa :tak:

srednia mi to pociecha, pieszczoszka, tym bardziej, ze ja nawet nie wiem jak to sie nazywa po niemiecku, nie mam pojecia wiec jak oto pytac a Niemcy, narod ze srednia fantazja, bez nazwy nie umieja niczego znalezc :sorry:

reklama
Pieszczoszka - mój jeździ tyłem do mnie :)

Azula - mój X-lander ma skrętne koła i jakoś się nie męczę - wręcz przeciwnie... To bardzo przydatna opcja - nie muszę non stop dźwigać wózka... A nasze koła mają dodatkowo blokadę - chociaż praktycznie z tego nie korzystam. Wózek sprawdził się na plaży, w trawie, w mieście przy dziurawych chodnikach. Jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona.

Do góry