reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
pieszczoszka - moi znajomi mieli takie gryzaczki i byli bardzo zadowoleni. Ja tez w tym typie chcialam ale w DE nie widzialam a moze zle patrzylam :baffled:

Co do wozka to moim zdaniem naistotniejsza jest wielkosc i jakosc kol. Nasze sa skretne (blokowane) i pojada po wszystkim - piasek, kamienie, snieg, trawa (nawe wysoka) - sa duze i pompowane a dzieki temu, ze sa skretne prowadzi sie jednym paluszkiem. Koszyk na zakupy jeszcze nigdy nam nie haczyl a ja mam tandencje ladowania na maxa :tak:

srednia mi to pociecha, pieszczoszka, tym bardziej, ze ja nawet nie wiem jak to sie nazywa po niemiecku, nie mam pojecia wiec jak oto pytac a Niemcy, narod ze srednia fantazja, bez nazwy nie umieja niczego znalezc :sorry:

reklama
Pieszczoszka - mój jeździ tyłem do mnie :)

Azula - mój X-lander ma skrętne koła i jakoś się nie męczę - wręcz przeciwnie... To bardzo przydatna opcja - nie muszę non stop dźwigać wózka... A nasze koła mają dodatkowo blokadę - chociaż praktycznie z tego nie korzystam. Wózek sprawdził się na plaży, w trawie, w mieście przy dziurawych chodnikach. Jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona.

Do góry