reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Fruchtsauger! Mowilam, ze zle szukalam :-p

Suse - u nas nie ma Müllera, w naszym Kauflandzie nie ma, ani w DM ani w Rossmannie ani tez w Baby for one :sorry:Chyba, ze jest to w jakims dziwnym regale, do ktorego nie przyszlo do glowy mi zajrzec :rofl2:

reklama
Dziewczyny aż mnie dziwi że wasze dzieciaczki jeszcze jeżdżą w gondolach bo moja Hania to jak miała 4,5 miesiąca i zaczęła podnosić się do siedzenia to kategorycznie odmówiła jeżdżenia w gondoli i od tego czasu jeździmy spacerówką a to czy przodem do kierunku jazdy czy do mnie to zależy od pogody przede wszystkim.
My też mamy skrętne koła tylko tylne oczywiście z opcją zablokowania z której ja osobiście nie korzystam i są idealne na śnieg,piach ale wszystkie koła są duże i pompowane i po największych zaspach jadą super.Ja jestem bardzo zadowolona z naszego wózka i jak bym miała kupować drugi raz to bym kupiła taki sam i nawet jak bym miała więcej pieniędzy to bym nie kupiła Musty Urban Rider choć o nim marzyłam bo nasz wozio to idealna podróbka tego Musty i nie trzeba wydawać 3 tyś. na cały zestaw jak można mieć tak samo fajny za mniej niż połowę.My mamy taki ale czerwony
Wózki 3w1 Baby Boom CR-V (spacerówka+gondola+ fotelik) KURIER GRATIS [id9533] - 1359.00

ten gryzak z siatką jest rewelacyjny!!! Laura tak sie pochłania jedzeniem z tego hehe ;) wczoraj wsadziłam jej tam banana a dziś schłodzone jabłuszko ;) ps. juz zrobiłam zdjęcia wózka ale na zdjęciach wygląda brzydziej moim zdaniem i strasznie odblaski na zdjęciach wyszły :D

zaraz wkleje foty tylko zgram z aparatu :p

Miałam kupić espiro magic ale sprzedawca powiedział ,że strasznie dużo ludzi przychodzi z reklamacjami i doradził mi tego ... jest praktycznie taki sam tylko ma bardziej wzmocniony stelaż i lepsze szycie :)

Załączniki

• SAM_0917.jpg
    SAM_0917.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 100
  • SAM_0918.jpg
    SAM_0918.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 87
Pieszczoszka a tak szczerze od serca odradzalam Ci jakis czas temu tego typu wozek:-( ja sprzedalam szybciej niz kupilam i dodam ze tez uzywalam go w miescie na dodatek wtedy nie bylo zimy. Mam jednak nadzieje ze u Ciebie sie sprawdzi jednak:tak:Tez na poczatku bylam strasznie zadowolona ale zycie to szybko zweryfikowalo i sprzedalam nowy wozek zew strata na dodatek - jak napisala Azula zlych ludzie sie szybko pozbywaja:-D Zycze jednak raz jeszcze abys byla zadowolona bo wozek jast ładny, tez mi sie podobal.
Co do gryzaka mamy rowniez ale zadko korzystamy, co mi powiedziala Pani w sklepie wazne wybrac firme do ktorej sklep sprowadza zapasowe siateczki bo nie wszystkie sa latwo dostepne a np po bananie zaraz wygladaja tragicznie i nawet nie wypada dziecku do pyszczka tego podac:no:

karolki nie pamietam:zawstydzona/y:
zobaczymy co będzie jeśli faktycznie coś się bedzie działo to sprzedam i kupie inny żaden problem w zasadzie.Ale poszukałam opinii na temat tych wózków i znalazłam praktycznie same pozytywy. Znajoma ma bardzo podobny model i sobie chwali.. ale jak będzie okaże się w praniu :)

Ja mam bardzo podobny wozek i uzywam juz go 2 lata...jestem mega zadowolona...Jak to mowia ile lidzi tyle opinii ,najlepiej nie sugerowac sie zadny i samamu sie przekonac.Moj wozek jest lekki poreczny,super sie sklada,jest szeroki,2ipol latek sie w nim miesci bez problemu,ma duzy daszek,same superlatywy...nawet sie zaraz pofatyguje i wyciagne go z auta aby pochwalic sie ...Pieszczoszka wozek to nie dom na wieki go nie kupujesz :-)
20130117_111359.jpg9 mcy
kinius bb.jpg29 mcy

Ostatnia edycja:
pieszczoszka ,suse fajne te wasze wózki
Ja właśnie zakupiłam fotellik dla Hani ale waham się jeszcze co do koloru czy 7 czy 6
Fotelik COTO BABY BOLERO 0-25kg +GRATIS! 6kol K-ów (2935671733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a i zastanawiam się nad zakupem tego jeździka
http://allegro.pl/smoby-jezdzik-auto-balade-pchacz-confort-3w1-44501-i2933707892.html
bo zrezygnowałam z zakupu chodzika bo mnie jakoś nie przekonują i wole jak dziecko samo daje sobie rade z chodzeniem a pożyczyć nie mam od kogo nawet jak bym chciała a wydawać kasę na coś co dziecko użytkuje chwile to mi się nie widzi a taki jeżdzik wykorzysta bardziej

reklama
Do góry