reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
paulinka ja tez bylam zakochana w tym wozku ale raz jak byłam w takim sklepie z uzywanymi wozkami tam wlasnie taki był i trzeszczał i taki jakiś nie stabilny był ;/ może za bardzo zajechany?? Chyba ollena tez na niego narzekała

Paulinka a mi qiunny buzz podoba sie tylko wizualnie , nie podoba mi sie siedzenie dla dziecka po rozlozeniu do spania dziecko ma nogi w gorze ( mam nadzieje ze wiecie o co mi sie rozchodzi), do tego tak jak Pieszczoszka napisala one nawet nowe strasznie trzeszcza i do tego strasznie sie kolebia.(ogladalam nowy w sklepie jak szukalam wozka) to moja opinia

He he wizualnie mi się podoba:)

Tak naprawdę nigdy nie miałam okazji go prowadzić:) Ale jak go widzę na ulicy to oczopląsu dostaje:)

Ja z mojego Quinny jestem zadowolona...moje drugie dziecie juz go ujezdza.Mi tam nic nie trzeszczy tylko w wersji spacerowej jest dosc duzy i przegrywa z parasolka.Ja mieszkam w domku i wszedzie jezdze autem wiec mam mniej wymagan odnosnie wozka.

ja w temacie spacerowek już się kiedyś wypowoadalam, ale że rzadko się tu bywam to pewnie nikt na mnie nawet nie zwrócił uwagi;-):-D ....pojawiam się i znikam....:-)
moim typem jest parasolka cybex calisto

i-cybex-callisto-spacerowy-fotelik-aton.jpg

ewentualnie taki peg perego pliko switch easy drive

peg-perego-pliko-switch-easy-drive.jpg

ich plusem jest pojedyncza rączka (rzadkość w parasolkach a o wiele wygodniejsza, możliwość prowadzenia jedną ręką) i pojedyncze skrętne koła

mają też minusy:baffled: cena!!!!!:sorry2:

ale że nie kupowaliśmy teraz wózka (mam stary po 7-latku w super stanie) to mysle że z parasolką mogę "zaszaleć" :tak:

pieszczoszka co do quinny to podobala mi sie parasolka zapp ale tylko wizualnie i fajnie się prowadzila ale bo munusem dla mnie jest kubełkowe siedzisko gdzie tak jak ktoras pisala przy rozlożonym na plasko nogi idą w górę...troche dziwna pozycja, a do tego wydaje mi się dość mały i raczej ciężko mi sobie wyobrazić 3-letnie dziecko w tym wózeczku, a myśle że parasolka przynajmniej do 3 r.ż powinna posłużyć, ale wszystko oczywiscie zależy od dziecka, jedno lubi jeździc a inne jak tylko nauczy się chodzić wózek ma w poważaniu :-D

Ostatnia edycja:
swietne te spacerowki , o peg perego spacerowkach czytalam same pozytywy.
Chcialam kupic tej firmy 3 kolowca ale u nas nie bylo zebym zobaczyla a w ciemno balam sie kupic.

reklama
Do góry