reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Pieszczoszka koloru akurat takiego nie mam. JA mam kolor stone cały jest grafitowy a tutaj gdzie na tym wózku sa elementy ziolone to ja mam jasno szare no i stelaz i kosz na zakupy mam mam czarny
nawet zdjecie znalazłam SL384743.jpg
aha no i ja ten wozek kupiłam uzywany. Wylicytowałam go za 450zl-jestem bardzo zadowolona

reklama
pieszczoszka - Twoja spacerowka konstrukcyjnie jest moim zdaniem o.k. ale od koloru dostalabym szybko bolu glowy, za intensywny jak dla mnie ;-) Kupowac jednak nowa tylko ze wzgledow wizualnych to troche wyrzucanie pieniedzy w bloto - ja bym sobie darowala taki wydatek :tak:

Suse - mi sie ta przestrzen tez bajecznie podoba ale dywany juz po tygodniu bylyby zalatwione przez psa na cacy :baffled:

Ostatnia edycja:
kugela on tylko oczojebny na zdjeciach wychodzi;)
Do wózka dołożyli się rodzice więc spoko.A używanego nic nie znalazłam fajnego.Z resztą to moje pierwsze dziecko i myśle,że kupno nowego wózka jest normalne i nic w tym nie jest dziwnego? I czy ja powiedziałam,że kupiłam go tylko ze względu na wygląd??
Wózek mi sie spodobał od razu ale tak jak mówie oglądałam tylko wersje z gondolą.

Olisia jak na używany to wygląda jak nowy!!! i za fajne pieniążki go kupiłaś!!! Rewelacyjny wózeczek:)

pieszczoszka - zle mnie zrozumialas. Nowy wozek jest normalny, my tez kupilismy nowy :-pMam na mysli, ze kupowanie teraz nowego (czyt. drugiego) byloby dla mnie przesada, jezeli jedynym powodem kupna drugiego wozka byloby to, ze Ci sie pierwszy nie podoba w wersji spacerowkowej. Tak jak Ci dziewczyny pisza - lada moment i tak bedzie czas na parasolke, wiec ja bym odpuscila dodatkowy wydatek w postaci spacerowki - trzy wozki dla jednego dziecka to wiecej, niz ono wyjezdzi ;-)

Quinny buzz
Pieszczoszka pisalas ze Laura rozpina sobie pieluchy...sproboj przez jakis czas zakladac jej pieluchomajtki takie wciagane...w pampersach nazywaja sie chyba esy up
Pieluchy i pieluchomajtki dla przedszkolaka
moze straci zainteresowanie i pozniej bedziesz mogla wrocic do normalnych.Polecam tez dla dzieci niedajacych sie utrzymac na przewijaku.Zebym to ja wiedziala jak mi synek szalal to tez bym je wczesniej zakupila.
Polecam tez pieluchomajty z lidla toujours lepsze nawet od pampkow moim zdaniem.Nie zjezdzaja przy biegajacych dzieciach gdy sa juz pelne.

reklama
Do góry