Mailen
Fanka BB :)
pieszczoszka ja cybexa oglądałam w świecie dziecka i tam się w nim do reszty zakochałam, wczesniej ogladalam w necie i na ulicy, ale jak sie przejechalam do juz bylam pewna że to ten i mąż tez poparł mój entuzjazm, mimo że jak wczesniej mu pokazywalam to niepodobał mu się za bardzo, a cena tam była 800zł z kawałkiem, a byla tez jakas limitowana edycja za 1200, ale bez przesad...a tego peg perego widzialam tylko w necie i czytalam o nim dobre opinie, więc stąd jeszcze moj dylemat, no i na plus za peg perego przemawia to, że mimo iż jest to pasasolka, ma przekładane siedzisko (przodem, tyłem do kierunku jazdy) i to że w zestawie chyba jest śpiworek na nogi jakieś folie itp, a cybexy mimo ceny są przeważnie gołe.
ogółem jak tylko weszliśmy do sklepu zapytać o parasolki (mimo że ja wiedzialam ze podoba mi sie cybex i to jego ide ogladac) pan w sklepie pierwsze co nam polecil to wlasnie cybexa, wiec potwierdzil moj wybor ;-) więc pewnie tak zostanie, a najladniejszy kolor dla mnie to brąz ale najczęściej niestety spotykany kolor, najbardziej dostępny to róż!
ogółem jak tylko weszliśmy do sklepu zapytać o parasolki (mimo że ja wiedzialam ze podoba mi sie cybex i to jego ide ogladac) pan w sklepie pierwsze co nam polecil to wlasnie cybexa, wiec potwierdzil moj wybor ;-) więc pewnie tak zostanie, a najladniejszy kolor dla mnie to brąz ale najczęściej niestety spotykany kolor, najbardziej dostępny to róż!