reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
katasza mi też się marzy takie robione na szydełku ubranko.Ale sprawę ubranka na chrzest dla Hanusi załatwi chrzestna czyli moja sis.Ciocia jej męża robi takie cudeńka i moja sis kupi jej tylko włóczkę i ona za darmo zrobi sukienkę, sweterek buciki i opaskę.
Ja zamierzam chrzci tak w sierpniu bo dla nas to wyjątkowy miesiąc, a u nas tych najbliższych wyjdzie tak 20 osób.

Nuta fajnie, że masz takie dojście. Ja niestety muszę się zdać na jakąś aukcję. U nas pewnie też chrzestna kupi ubranko bo taka tradycja ale jeśli będę mogła jej zasugerować to to zrobię :D

U nas Mateusz był chrzczony jak miał równo miesiąc i teraz też chciałabym ten temat jak najszybciej załatwić tak, że myślę o czerwcu. U mnie nazbiera się jakieś 30 osób więc w domu odpada. Jeśli chodzi o kasę to chcemy przeznaczyć to co dostaniemy z PZU za urodzenie dziecka (ja 1000 a mąż 1500 - mam nadzieję, że wystarczy)

Nuta fajnie, że masz takie dojście. Ja niestety muszę się zdać na jakąś aukcję. U nas pewnie też chrzestna kupi ubranko bo taka tradycja ale jeśli będę mogła jej zasugerować to to zrobię :D

Fajnie właśnie się złożyło bo naprawdę ta ciocia robi taki cudeńka na szydełku i sama jeszcze mojej sis zaproponowała że ona zrobi.I u mnie też właśnie taka sama tradycja że to chrzestna kupuję ubranko, no ale będzie ono takie jak mi się będzie podobało a mi i mojej sis właśnie takie same się podobają.

No cena faktycznie ale z drugiej strony jak w zeszłym roku podawałam chrześniaka to też mnie tyle zestaw wyniósł razem z bucikami i tak dalej. Ale ja mu ciuchy w ramach prezentu kupowałam.

hehe coz za skromnosc :-D
mi się bardzo podoba to drugie, nawet rzyierzałam by takie cos zrobic ale nie moge rozgryzc tego wzoru. Licze, ze jak As dojdzie do siebie to mi pomoze :-)

reklama
Do góry