reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
na babyboom pewna dziewczyna robi takie cuda.
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...usiki-opaski-na-zamowienie-4-pory-roku-38689/
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...usiki-opaski-na-zamowienie-4-pory-roku-38689/
czarnula83
Fanka BB :)
pieszczoszka a moze kup jej taka sukienusie zeby potem mozna bylo jej jeszcze zalozyc a nie tylko na jeden raz
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no bylo by to leprze rozwiazanie ... szkoda wydac taka kase na cos co sie założy jeden raz
azula
Fanka BB :)
Ja to na targu u nas kupiłam takie czapeczki jak te co robi ta dziewczyna za obie białą z różowym kwiatkiem i czerwoną dałam razem 7 złotych(nowe) wiadomo trzeba uprać. i dwa sweterki oba za 10 złotych I może jeszcze się wybiorę e co kupiłam to już mami zamówię u babki sukieneczkę bo w porównaniu z tymi cenami to za bezcen dostałam.Gorzej czy ją znajdę bo to jakoś zimowa porą brałam .A co do chrztu to po prostu jeszcze dokładnie nie wiemy kiedy najpewniej w sierpniu ale się zobaczy.
pieszczoszka ja ostatnio miałam okazje być chcrzestną i z tego co widziałam to każde dziecko inaczej nasza chrześniaczka była w wózku druga w foteliku a chłopiec na rękach :-) chyba zalezy jak komu wygodniej co do ubranek to rożnie mi się sukienki pododbają ale takie skromniejsze dostępne w zwykłycch nawet sklepach do tego jakiś ładny kapelusik czy czapeczka :-) my też chrzcić będziemy wcześniej najprawdopodobniej w lipcu a to z powodu że rodzina najbliższa w górach a my nad możem i akurat część będzie wtedy na wakacjach ;-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
No i termin chrzcin ustalony mamy na 2 czerwca Dzis bylam ubranka w sklepie ogladac do chrztu ale najmniejsze bylo na 6 miesiecy musze gdzies indziej jeszcze poszukac
pieszczoszka szukaj w normalnych sklepach... H&M, Zara i tego typu. Maja cudne bawelniane sukieneczki, ktore mozna zalozyc i na codzien. Do tego jakies buciki i np opaska i cudownie bedzie..
W tych sklepach z ubraniami typowo do chrztu to nie dosc, ze ceny straszne to to wszystko takie prymitywne..
W tych sklepach z ubraniami typowo do chrztu to nie dosc, ze ceny straszne to to wszystko takie prymitywne..
reklama
pieszczoszka - poluj na Allegro, szukaj używanych, bo to przeważnie raz ubrane.
Nasza Lenka na Mszy spała w wózku, obudziła się na sam chrzest, który był zaraz po Mszy i ja ją z M. trzymaliśmy, bo chrzestny miał za zadanie odpalić i trzymać świecę a chrzestna krzyżmo. W każdej parafii inne zwyczaje zapewne są. Ważne, by dziecku było wygodnie
Nasza Lenka na Mszy spała w wózku, obudziła się na sam chrzest, który był zaraz po Mszy i ja ją z M. trzymaliśmy, bo chrzestny miał za zadanie odpalić i trzymać świecę a chrzestna krzyżmo. W każdej parafii inne zwyczaje zapewne są. Ważne, by dziecku było wygodnie
Podziel się: