reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Ja czytałam gdzieś opinie, że w innym kraju (nie pamiętam jaki, ale ze średnią temperatur wyższą niż w Polsce) praktykuje się właśnie spacerówki. Może różnią się konstrukcyjnie?
Nie chce nikogo przekonywać, tylko dowiedzieć się czy to ma sens. Na allegro jest taki wózek:
Promocja GRACO STYLUS 2012 Wozek FOTELIK BAZA SU (1951600252) - Aukcje internetowe Allegro
Jest tam informacja, że wózek posiada różne możliwości składania, co daje "efekt gondoli", cokolwiek autor miał na myśli.

Za dużo tych wózków tak w ogóle ;-) i im dłużej się rozglądam tym mniej wiem...

reklama
widziałam to kiedys na mieściie i dziecka nie moglam się w tym doszukać, strasznie to zabudowane.
Kosycot graco to moim zdaniem absolutnie na lato się nie nadaje, bo jest ocieplany, wiadomo, ze bez przykrycia ale i tak te boki muszą strasznie grzać

fajny, podobny do mojego pierwszego. Jedno mi się w tych wózkach nie podoba - ze fotelik stawia się na wózku, a nie na samym stelażu i musiasz ze sobą calusieńki wózek targać.
No i ja koniecznie skrete koła ale pompowane
No właśnie ten materiał jest oddychający i nie grzeje ,po za tym nie musisz przecież przykrywać ,bo przykrycie odpinane jest na suwak.;-).
Ja mam swoją gondolkę po Kubusiu to ona jest bardzo cienka i lekka ,mi tam odpowiada.
Gondolę w wózku też masz kilkuwarstwową ,a nie pojedynczą ,więc to jest to samo.
Ale każdy woli to co lubi bardziej.
Mamy prawo wyboru przecież.;-):tak::tak:
Co do zabudowy .
Przekładasz budę i już masz spacerówkę ,zajmuje to 10-15 sekund.;-):-):-)

Ja czytałam gdzieś opinie, że w innym kraju (nie pamiętam jaki, ale ze średnią temperatur wyższą niż w Polsce) praktykuje się właśnie spacerówki. Może różnią się konstrukcyjnie?
Nie chce nikogo przekonywać, tylko dowiedzieć się czy to ma sens. Na allegro jest taki wózek:
Promocja GRACO STYLUS 2012 Wozek FOTELIK BAZA SU (1951600252) - Aukcje internetowe Allegro
Jest tam informacja, że wózek posiada różne możliwości składania, co daje "efekt gondoli", cokolwiek autor miał na myśli.

Za dużo tych wózków tak w ogóle ;-) i im dłużej się rozglądam tym mniej wiem...
To właśnie graco a efekt gondoli uzyskuje się przez zabudowę lub włożenie nosidełka kosycot.:tak::tak:

chiara ja mam podobny graco do tego co pokazalas. ogolnie bardzo fajny wozek, lekki i bardzo dobrze sie prowadzi.jednak teraz mam zamiar kupic cos innego a to ze wzgledu na to ze z miast przeprowadzilismy sie na wies i prowadzenie go po polnych ,nierownych drogach to masakra. teraz szukam czegos taniego z duzymi kolami

Wiolka, skoro szukasz wozka do zadan specjalnych to spojrz na firme Jedo. Ja mam taki własnie wozek dla Stasia i mimo iz bardzo czesto jezdzimy po polnych i lesnych drogach, moi rodzice mieszkaja w puszczy, to wozek po roku jest w stanie idealnym a prowadzi sie swietnie:) wozek ten polecili mi wczesniej znajomi ktorzy takze mieszkaja w lesie i uzywali go dla swojej córci.

ha ha dzięki ale to nie było żadne z tych ;) kurde dałaś gdzieś taki post z linkiem ale że poczekasz aż się dowiesz jaka płeć, żeby wybrać kolor. Łóżeczko było białe (chyba) i od groma kolorów a ten baldachim na krótszym boku... jak nie kojarzysz to trudno ;)
A to z żyrafką też mi się podobało jest w hurtowni Duduś na Żwirki możesz sobie zobaczyć "w realu" trochę takie tandetne w wykonaniu (ładne ale mało stabilne) lekko się oprzesz i się całe rusza. :(

reklama
Do góry