reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
buty. buty.
mój też nie ma jeszcze, coś pewnie będę lada chwila musiała kupic, bo rwie się do chodzenia.
nawet paputków nie ma w domu, śmiga w skarpetach..

a co do stawania i chodzenia.
macie pchacze-jeździki?
korzystają z tego Wasze dziecia czy nie za bardzo. mój dzielnie maszeruje trzymany pod paszki, staje przy wszystkim, czym sie da i tak sie właśnie zastanawiam czy warto kupic, chocby uzywany.

ps. a te paputki to gdzie kupujecie?

Mia jesze nie staje nawet ale buty rozmiar 19 kupilam. Jak jeszcze nie bedzie chodzic na wiosne to bedzie w nich jezdzila;)
Pchacze i jezdziki mamy, byly uzywane przy starszym synu non stop.

azula licytuje tez wlasnie sandałki:)

Ollena Laura ma stope 12-12,5 cm a te adidaski maja 14 cm więc myśle,że tak

a takie trampusie kupił dziś tatuś dla swojej córci :)

Załączniki

• SAM_1557.jpg
    SAM_1557.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 51
Sliczne buciki ma Laurunia:)
Marisamm moj ma pchacz ale bardzo rzadko chodzi z nim woli sam sobie radzic ale widzialam ze Flaurki synus chodzil przy pchaczu pieknie.

A Robert ani butów ani w sumie skarpet, bo pare par jest, lecz nieużywane, nawet nie wiem, czy już nie zamale... Jesień póki co ciepła, ale pewnie trzeba się będzie rozejrzeć. Gratuluje zakupów dla milusińskich :)

Pieszczoszka słodkie te buty. Jak tak dalej pójdzie to coś czuję, że Laura będzie nałogowo później kupowała buty :-D Ja mam na razie buty "z odzysku". Kuzynka zawsze swojemu synowi kupuje takie porządniejsze skórzane i nawet nie są po jednym przechodzeniu bardzo zniszczone, wręcz jak nowe bym powiedziała. A rozmiar na razie mamy 22 więc chyba rośnie mi Kuba wielka stopa :-D

A jeśli chodzi o pchacz to my mamy używany i Kuba owszem czasem przy nim chodzi, ale woli przy meblach. Nie mamy niestety w domu dużej przestrzeni i najczęściej jest tak, że z tym pchaczem w chwilę moment dojdzie od jednej do drugiej ściany, zablokuje się i za chwilę się wkurza bo jeszcze nie nauczył się nim skręcać :-D

Ostatnia edycja:
Nasz pchacz nie nadaje sie do paneli - kolka sie slizgaja zamiast jechac i mlody robi za torpede - przebiera nogami ile da rade ale w koncu pada;) Mamy tylko 2 dywaniki i najczesciej na nich go puszczamy - ja po jednej stronie, L po drugiej a maly biega od mamy do taty, obrot i w druga strone - ma dziad uciechę;)

reklama
Ja narazie nie szaleje z butami, jak zacznie chodzic, pojdzie sie do sklepu, zmierzy i kupi.
Crocsy ma 2 pary (2 rozne rozmiary) i te Clarks 19 (od takiego rozmiaru Patryk zaczynal chodzic).
narazie niech zacznie chociaz wstawac.

Do góry