reklama
aksmobulka
Fanka BB :)
pieszczoszka graco evo
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mega zajebisty hhe strasznie mi sie podoba.. szkoda,ze nie słyszałam o nim wczesniej wrrrrr
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
zaneta duzy ten kosz!!!
kurde żal mi dupe ściska ja chce tego graco evooooooo :-zawstydzona/y:
kurde żal mi dupe ściska ja chce tego graco evooooooo :-zawstydzona/y:
natalka1704
Pieszczoszka to sprzedaj ten co masz i kup sobie graco hehehe no tak to juz jest kochana ze zawsze po zakupie widzi sie tysiac innych rzeczy kóre sie bardziej podobaja
A ile waża dziewczyny te wasze spacerówki ?? Pieszczoszka ?? Żaneta ?? Suse ?? Aksmobulka ???
A ile waża dziewczyny te wasze spacerówki ?? Pieszczoszka ?? Żaneta ?? Suse ?? Aksmobulka ???
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
moja 8kg a ta graco 6,5 i ma większy kosz to nie sprawiedliwe
aksmobulka po co pokazywałaś swój wózek nie bede spac teraz
natalka musiałą bym sprzedac duzo taniej niz kupiłam i jeszcze dołożyc do tamtego.. teraz to mi sie juz nie pyli
aksmobulka po co pokazywałaś swój wózek nie bede spac teraz
natalka musiałą bym sprzedac duzo taniej niz kupiłam i jeszcze dołożyc do tamtego.. teraz to mi sie juz nie pyli
aksmobulka
tak jak mówi pieszczoszka kolo 7 kg ale fajny bardzo ....dla mnie najważniejsze żeby była płasko rozkładana pozycja do spania
pieszczoszka bardzo mi przykro;p
pieszczoszka bardzo mi przykro;p
Ostatnia edycja:
reklama
natalka1704
Tak tak ja też chce żeby było na płasko rozkladana no i w miare lekka ale ja dopiero będe cos kupować wiosna/lato wiec mam jeszcze troche czasu na to by sie porozglądać ;-) dzięki dziewczyny za odpowiedź ;-)
Podziel się: