reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Azula, ja też nie mam skrętnych kół i nasz wózek prowadzi się bardzo fajnie, ze skręcaniem nie mamy problemu. Niestety gondola już staje się pomału za mała, więc lada dzień kupujemy spacerówkę z możliwością montowania tyłem lub przodem na ramę którą mam, czyli zostajemy przy nieskrętnych kołach, choćby dlatego że latem lepiej się będzie po Tatrach jeździć :)

Moja jeździ na płasko w spacerówce bo w zimowym kombinezonie jej niewygodnie siedzieć. Z ledwością toleruje tą pozycję w foteliku.

Moje dziecie od 4tego miesiaca jezdzi w spacerowce ze skretnymi kolami...co porzadniejsze wozki maja opcje blokady kol ale my tez z niej nie kozystay.Dzisiaj moje dzieci dostaly od taty nowe sanki tylko moj genialny maz nie wpadl na pomysl dokupienia oparcia do sanek i biedny synek musial robic za owe oparcie.Jutro ma naprawic blad i bedziemy mogli smigac.

A ja popieram Azulę :-) pompowane, duże koła nieskretne są najlepsze na świecie :-);-)
Azula jeśli dobrze pamiętam masz wózek jedo - bartatinę prawda? Zapamiętałam bo mam taki sam :) wózek cudowny, super się prowadzi i jest bardzo wygodny - a co najważniejsze - nie do zdarcia ;-) Amelka jest 3 dzieckiem, które jeździ w tym wózku :) (po dwóch kuzynach), a wózek jest w bardzo dobrym stanie. O taki :):

Załączniki

• IMG_0598.jpg
    IMG_0598.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 62
Olisia jedo bartatina clasic i nie wiem o czym piszecie jakie podnoszenie wózka przy skręcaniu no chyba ,że chcę gwałtowny obrót o 180 stopni zrobić :tak:on mi skręca jak ja chcę bez podnoszenia:tak:W jedo co mi nie pasi to kosz na zakupy nic cięższego nie da się wsadzić(chodzi mi o np jakieś ziemniaki itp) bo chaczy o ziemię to bym w nim zmieniła chyba Roany mają siatkę metalową .Jak go kupowałam to roan też był moim faworytem i emaljunga (ale ten był za drogi)Ale to jedo za grosze mi się tarfił

reklama
Kurna to czemu mój haczy:eek:A mam takie jedo jak kupowałam byłam bodaj w 4 mc i jeszcze nie wiedziałam co będzie więc taki kolorek uniseks100_1181.jpg

Do góry