reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Azula, ja też nie mam skrętnych kół i nasz wózek prowadzi się bardzo fajnie, ze skręcaniem nie mamy problemu. Niestety gondola już staje się pomału za mała, więc lada dzień kupujemy spacerówkę z możliwością montowania tyłem lub przodem na ramę którą mam, czyli zostajemy przy nieskrętnych kołach, choćby dlatego że latem lepiej się będzie po Tatrach jeździć :)

Moja jeździ na płasko w spacerówce bo w zimowym kombinezonie jej niewygodnie siedzieć. Z ledwością toleruje tą pozycję w foteliku.

Moje dziecie od 4tego miesiaca jezdzi w spacerowce ze skretnymi kolami...co porzadniejsze wozki maja opcje blokady kol ale my tez z niej nie kozystay.Dzisiaj moje dzieci dostaly od taty nowe sanki tylko moj genialny maz nie wpadl na pomysl dokupienia oparcia do sanek i biedny synek musial robic za owe oparcie.Jutro ma naprawic blad i bedziemy mogli smigac.

A ja popieram Azulę :-) pompowane, duże koła nieskretne są najlepsze na świecie :-);-)
Azula jeśli dobrze pamiętam masz wózek jedo - bartatinę prawda? Zapamiętałam bo mam taki sam :) wózek cudowny, super się prowadzi i jest bardzo wygodny - a co najważniejsze - nie do zdarcia ;-) Amelka jest 3 dzieckiem, które jeździ w tym wózku :) (po dwóch kuzynach), a wózek jest w bardzo dobrym stanie. O taki :):

Załączniki

• IMG_0598.jpg
    IMG_0598.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 63
Olisia jedo bartatina clasic i nie wiem o czym piszecie jakie podnoszenie wózka przy skręcaniu no chyba ,że chcę gwałtowny obrót o 180 stopni zrobić :tak:on mi skręca jak ja chcę bez podnoszenia:tak:W jedo co mi nie pasi to kosz na zakupy nic cięższego nie da się wsadzić(chodzi mi o np jakieś ziemniaki itp) bo chaczy o ziemię to bym w nim zmieniła chyba Roany mają siatkę metalową .Jak go kupowałam to roan też był moim faworytem i emaljunga (ale ten był za drogi)Ale to jedo za grosze mi się tarfił

reklama
Kurna to czemu mój haczy:eek:A mam takie jedo jak kupowałam byłam bodaj w 4 mc i jeszcze nie wiedziałam co będzie więc taki kolorek uniseks100_1181.jpg

Do góry