reklama
Azula, ja też nie mam skrętnych kół i nasz wózek prowadzi się bardzo fajnie, ze skręcaniem nie mamy problemu. Niestety gondola już staje się pomału za mała, więc lada dzień kupujemy spacerówkę z możliwością montowania tyłem lub przodem na ramę którą mam, czyli zostajemy przy nieskrętnych kołach, choćby dlatego że latem lepiej się będzie po Tatrach jeździć
Dziewczyny i Wasze dzieci jezdza na plasko w gondoli??? Tzn leza??
Moja przeważnie śpi, więc leży. Ostatnio wzięłam ją na siedząco, ale jakoś nie bardzo jej sie podobało, może dlatego że ma ograniczone ruchy w kombinezonie.
Moje dziecie od 4tego miesiaca jezdzi w spacerowce ze skretnymi kolami...co porzadniejsze wozki maja opcje blokady kol ale my tez z niej nie kozystay.Dzisiaj moje dzieci dostaly od taty nowe sanki tylko moj genialny maz nie wpadl na pomysl dokupienia oparcia do sanek i biedny synek musial robic za owe oparcie.Jutro ma naprawic blad i bedziemy mogli smigac.
A ja popieram Azulę :-) pompowane, duże koła nieskretne są najlepsze na świecie :-);-)
Azula jeśli dobrze pamiętam masz wózek jedo - bartatinę prawda? Zapamiętałam bo mam taki sam wózek cudowny, super się prowadzi i jest bardzo wygodny - a co najważniejsze - nie do zdarcia ;-) Amelka jest 3 dzieckiem, które jeździ w tym wózku (po dwóch kuzynach), a wózek jest w bardzo dobrym stanie. O taki :
Azula jeśli dobrze pamiętam masz wózek jedo - bartatinę prawda? Zapamiętałam bo mam taki sam wózek cudowny, super się prowadzi i jest bardzo wygodny - a co najważniejsze - nie do zdarcia ;-) Amelka jest 3 dzieckiem, które jeździ w tym wózku (po dwóch kuzynach), a wózek jest w bardzo dobrym stanie. O taki :
Załączniki
azula
Fanka BB :)
Olisia jedo bartatina clasic i nie wiem o czym piszecie jakie podnoszenie wózka przy skręcaniu no chyba ,że chcę gwałtowny obrót o 180 stopni zrobić on mi skręca jak ja chcę bez podnoszeniaW jedo co mi nie pasi to kosz na zakupy nic cięższego nie da się wsadzić(chodzi mi o np jakieś ziemniaki itp) bo chaczy o ziemię to bym w nim zmieniła chyba Roany mają siatkę metalową .Jak go kupowałam to roan też był moim faworytem i emaljunga (ale ten był za drogi)Ale to jedo za grosze mi się tarfił
reklama
Podziel się: