pieszczoszka - to, czy dziecko ma jezdzic przodem czy tylem zalezy wylacznie od dziecka (no i ewentualnie od pogody, bo pod wiatr w sniezyce czy ulewe tez zle ) - jednemu jest wszystko jedno, inne chce widziec tylko mame (przynajmniej do pewnego wieku ;-)) a jeszcze inne sie wscieka, kiedy nie ma widokow i chce tylko do przodu Dlatego najlatwiej z wozkami, w ktorych mozna zmieniac kierunek jazdy. Lepiej przetestuj na Laurze zanim sie pozbedziesz wozka, bo jesli Ci zacznie odstawiac cyrki przy spacerku to tylko nerwow sobie przysporzysz
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mam nadzieje ,ze dzis kupie bo o 13 przyjezdza kobiecina po wozek i zostane bez
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
moja w gondoli miejsca nie ma a spacerówka za ciężka jest !!! i ledwo do bagażnika wchodzi dlatego sprzedaje
azula
Fanka BB :)
My też w gondoli ,a miejsca jeszcze sporo ale my mamy naprawdę sporą gondolę.Fajnie,że mam wózek bez tych skrętnych kół jak mi żal jak popatrzę przez okno jak się męczą ludziska z tymi wózkami o skretnych kołach.A przyznam ,że i mi się najłatwiej nie jeździ.Jak mi Amelianka zacznie uciekać z gondoli to ją wsadzę w spacerówkę z zestawu i lato tak mam ochotę przejeździć ,a potem o spacerówce takiej lekkiej pomyślę:-)
andav
azula to zalezy od wozka..ja jestem mega zadowolona ze skretnych kol...mam tez drugi wuzek bez i to jest okropneee ciagle podnosic wozek zeby zmienic kierunek...takze ja nie wyobrazam sobie bez skretych kolek-na szczescie mogeje zablokowac zeby sie nie skrecaly co sie przydalo jak narazie na plazy.
my tez nadal w gondoli i pewnie do lutego-marca w nie pojeździmy bo jeszcze troszke miejsca jest, poźniej przejdziemy na spacerówke od zestawu.
Co do skretnych kół to jestem mega zadowolona, mam mozliwosc zablokowania ich ale ogolnie nie korzystam z tego. W tym śniegu zablokowałam zeby zobaczyc jak sie jeździ i nie dało rady, zdecydowanie lzej pcha sie wózek na obrotowych kołach, bardziej plynnie idzie.
Pieszczoszka pochwal sie wózkiem, jak kupisz
Co do skretnych kół to jestem mega zadowolona, mam mozliwosc zablokowania ich ale ogolnie nie korzystam z tego. W tym śniegu zablokowałam zeby zobaczyc jak sie jeździ i nie dało rady, zdecydowanie lzej pcha sie wózek na obrotowych kołach, bardziej plynnie idzie.
Pieszczoszka pochwal sie wózkiem, jak kupisz
natalka1704
Podpisuje się pod dziewczynami skrętne koła są the best i dzisiaj jechałam po sporym śniegu i wcale się nie męczyłam wręcz przeciwnie dobrze się prowadzi ...ja myśle że to też zależy od wielkości kół itp. Mój już dawno w spacerówce ale i tak wiecznie na leżaco bo przesypia większośc spacerów ;-)
reklama
azula
Może i rację macie to zależy od wielkości kół i ciężaru wózka .Mój się prowadzi leciutko ma duże koła i jest stosunkowo lekki (sprawdzone przez kilka zaprzyjaźnionych mam pochwaliły ,a sam wózio wydaje się być zwalisty ciężki i zły w prowadzeniu ,a jest wprost przeciwnie)po prostu widzę jak się co niektórzy męczą z tymi skrętnymi ale nie każdy wózek jest dobry i tych niedobrych szybko ludziska się pozbywają
Podziel się: