reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

pieszczoszka - to, czy dziecko ma jezdzic przodem czy tylem zalezy wylacznie od dziecka (no i ewentualnie od pogody, bo pod wiatr w sniezyce czy ulewe tez zle :-p) - jednemu jest wszystko jedno, inne chce widziec tylko mame (przynajmniej do pewnego wieku ;-)) a jeszcze inne sie wscieka, kiedy nie ma widokow i chce tylko do przodu :tak: Dlatego najlatwiej z wozkami, w ktorych mozna zmieniac kierunek jazdy. Lepiej przetestuj na Laurze zanim sie pozbedziesz wozka, bo jesli Ci zacznie odstawiac cyrki przy spacerku to tylko nerwow sobie przysporzysz :baffled:

reklama
my ciagle w glebokim, bo Oli w zimowych ubrankach nie moze sie zbyt ruszac, wiec lezy spokojnie. Gdyby bylo lato juz dawno bylibysmy w spacerowce, bo on takie harce wyprawia, ze hej :-)

My też w gondoli ,a miejsca jeszcze sporo ale my mamy naprawdę sporą gondolę.Fajnie,że mam wózek bez tych skrętnych kół jak mi żal jak popatrzę przez okno jak się męczą ludziska z tymi wózkami o skretnych kołach:szok:.A przyznam ,że i mi się najłatwiej nie jeździ:no:.Jak mi Amelianka zacznie uciekać z gondoli to ją wsadzę w spacerówkę z zestawu i lato tak mam ochotę przejeździć ,a potem o spacerówce takiej lekkiej pomyślę:-)

azula to zalezy od wozka..ja jestem mega zadowolona ze skretnych kol...mam tez drugi wuzek bez i to jest okropneee ciagle podnosic wozek zeby zmienic kierunek...takze ja nie wyobrazam sobie bez skretych kolek-na szczescie mogeje zablokowac zeby sie nie skrecaly co sie przydalo jak narazie na plazy.

my tez nadal w gondoli i pewnie do lutego-marca w nie pojeździmy bo jeszcze troszke miejsca jest, poźniej przejdziemy na spacerówke od zestawu.
Co do skretnych kół to jestem mega zadowolona, mam mozliwosc zablokowania ich ale ogolnie nie korzystam z tego. W tym śniegu zablokowałam zeby zobaczyc jak sie jeździ i nie dało rady, zdecydowanie lzej pcha sie wózek na obrotowych kołach, bardziej plynnie idzie.
Pieszczoszka pochwal sie wózkiem, jak kupisz

Podpisuje się pod dziewczynami skrętne koła są the best :p i dzisiaj jechałam po sporym śniegu i wcale się nie męczyłam :tak:wręcz przeciwnie dobrze się prowadzi ...ja myśle że to też zależy od wielkości kół itp. Mój już dawno w spacerówce ale i tak wiecznie na leżaco bo przesypia większośc spacerów ;-)

reklama
Może i rację macie to zależy od wielkości kół i ciężaru wózka .Mój się prowadzi leciutko ma duże koła i jest stosunkowo lekki (sprawdzone przez kilka zaprzyjaźnionych mam pochwaliły ,a sam wózio wydaje się być zwalisty ciężki i zły w prowadzeniu ,a jest wprost przeciwnie)po prostu widzę jak się co niektórzy męczą z tymi skrętnymi ale nie każdy wózek jest dobry i tych niedobrych szybko ludziska się pozbywają:tak:

Do góry