reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Katasza - my mamy nowiutkie auto (niecaly rok - sluzbowe), duze, nowoczesne kombi i tam sie nie da tylnego siedzenia opuscic :-p Nozki to nozki ale u nas jest brakuje glowce 5 cm do krawedzi - przeciez te 5 cm to nic na 4,5 miesiaca (a nastepny fotelik niby od 9msc) :zawstydzona/y: Maz juz zapowiedzial, ze przez 2 msc nie bedziemy nigdzie jezdzic :no:

reklama
A ja chyba pierwsze słyszę o regulowanych fotelach i oparciach z tyłu??? Chyba ze jakaś zacofana jestem:dry: no chyba ze mamy w samochodzie wyłączana poduszkę i wozimy dziecko na przednim siedzeniu,to wtedy jak najbardziej ;-)

Kugela- bo ja o przednim fotelu myślałam :-)

Wyszłam z założenia, że jak Olisiaa prowadzi to dziecko siedzi obok :-) Przynajmniej ja tak jeżdżę

Katasza - a poduszki dla pasażera nie masz? Z przodu możesz wozic tylko wtedy, gdy nie masz poduszki, albo gdy jest wyłączana. Ja mam poduszke ale niestety sie nie wylacza, więc mlody jeździ z tyłu, ale mi to nie przeszkadza. On i tak spi od momentu zapiecia w fotelik do wypiecia;)

Moje kochane Ola jeździ na tylnym siedzeniu w samochodzie i ja siedze obok niej i mamy szofera czyt męza bo ja nie mam prawa jazdy :-D
Przepraszam ale nie dodałam ze chodziło mi o tylne :-Dsiedzenie, a z tyłu jest problem z regulowanym oparciem

jak pisałam my zmieniamy jak Hania zacznie siedzieć - myślę, że do miesiąca, bo nóżki się nie mieszczą, no i te nieszczęsne pasy. DSC00127.jpg
moje dziecko prostuje nóżki i co? mam specjalnie podkurczać?
dodam, że fotelik z regulowanym oparciem tworzy "kołyskę" taką jak w nosidełku. przynajmniej nasz.

Olisiia- no i wszystko jasne ;-) Ja szofera nie mam- sama się muszę wozić, samochód stary to i bez poduszki, i do tego Ula przeważnie nie śpi w samochodzie więc wolę ją mieć "pod ręką"- biorąc powyższe pod uwagę myślę, że jeszcze trochę pojeździ w foteliku- nosidełku :-)

reklama
Do góry